Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 10:17

Πρώτη νίκη για την Κ16 του Μαρπησσαϊκού κόντρα στον Πανθηραϊκό

Την πρώτη του φετινή εμφάνιση στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων πραγματοποίησε η ομάδα Κ16 (2) του Πανθηραϊκού που υποδέχθηκε τον Μαρπησσαϊκό το απόγευμα του Σαββάτου (28/10) στο γήπεδο του Πανθηραϊκού.

Παρά την ήττα με τελικό σκορ 3-4 η ομάδα μας απέσπασε το χειροκρότημα για την προσπάθεια που κατέβαλε μέχρι και το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και προηγήθηκαν στο 3’ με τον Φραντζή, ενώ στο 12’ ο Fleri πέτυχε το 0-2.

Από την πλευρά της η ομάδα της Σαντορίνης προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 31’. Μετά από εξαιρετική μπαλιά του Αξαόπουλου στην πλάτη της άμυνας, ο Αναπλιώτης βρέθηκε σε θέση βολής και μείωσε σε 1-2.

Η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε και στο 35’, όταν έπειτα από όμορφο συνδυασμό η μπάλα έφτασε στον Παναγιώτου Δ., ο οποίος πέτυχε το 2-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανθηραϊκός πίεσε για να φτάσει στην ολική ανατροπή, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα ξανά στο 69’ με τον Τόσκα, ενώ στο 72’ ο Παυλάκης με σουτ πέτυχε το 2-4.

Ωστόσο ο Πανθηραϊκός δεν το έβαλε κάτω και στο 75’ μετά από σέντρα του Παραπούρα, ο Αναπλιώτης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφάλια μείωσε εκ νέου σε 3-4. Στο διάστημα που έμεινε μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού, ο Πανθηραϊκός πίεσε αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Διαιτητής ήταν ο κ. Πέγιος, με βοηθό τον κ. Νάκκα.

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός (Σ. Ιωσηφίδης): Μαρτίδης, Νταούτι, Λάλο (73’ Σιγάλας), Ρούσσος, Παραπούρας, Αξαόπουλος, Ανυφαντής, Ρόκο Ελ., Παναγιώτου Δ., Παναγιώτου Π.(75’ Καφιέρης) Αναπλιώτης.

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι Χοτζάι, Ρόκο Εν., Μάτσι και Κορωνιός

Μαρπησσαϊκός (Ε. Φραντζής): Σπανογιάννης, Τσέπα(75’ Σγαρδέλης), Παυλάκης, Kapxhiu, Τόσκα, Luzi, Κολλτσάκου(46’ Τριβυζάς), Hanko, Fleri(70’ Luzi), Γιούπε(56’ Cepa), Φραντζής

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares