Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 13:05

Κ16: Δεύτερη νίκη στη σεζόν για τον Πανθηραϊκό

Τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε το τμήμα Κ16 (1) του Πανθηραϊκού, ο οποίος επικράτησε με 6-1 του Μαρπησσαϊκού στην αναμέτρηση που έγινε το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο του Πανθηραϊκού.

Ο Πανθηραϊκός προηγήθηκε στο σκορ στο 8’, με τον Μπούζι να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Κουλουριώτη και με δυνατό σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 27’ ο Αντιλάι με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση πέτυχε το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 2-1 στο 32’ με γκολ του Παυλάκη.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 51’ ο Muhadri Κ., με κοντινό πλασέ σημείωσε το 3-1. Στο 70’ ο Καβαλλάρης πέτυχε το 4-1, ενώ στο 73’ ο Murjikneli με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημείωσε το 5-1.

Το τελικό 6-1 διαμορφώθηκε λίγο πριν το φινάλε του παιχνιδιού. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Meshi M., η μπάλα έφτασε στον Μέσι Λ. ο οποίος με πολύ ωραίο γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής ήταν ο κ. Νάκκας, με βοηθό τον κ. Πέγιο.

Πανθηραϊκός(Β. Τσοβάρας): Παπαϊωάννου, Κουλουριώτης, Αντιλάι, Μουχάντρι Α., Muhadri K., Κόκκα, Λιγνός, Καρτίμπελης, Μπούζι, Καβαλλάρης, Καραγιάννης.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Meshi M., Μέτα, Murjikneli, Σκοπελίτης, Φέγγη Α., Μαρούδης, Παζάλος, Φέγγης Δ., Μέσι Λ.

Μαρπησσαϊκός (Ε. Φραντζής): Σπανογιάννης, Τσέπα, Σγαρδέλης, Παυλάκης, Kapxhiu, Τόσκα, Luzi, Κολλτσάκου, Hanko, Fleri, Φραντζής.
Αγωνίστηκαν επίσης οι Kuko, Γιούπε, Cepa, Luzi και Τριβυζάς.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares