Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 19:47

Κ14: «Πίκρα» στον Ανδριακό, που νίκησε στη Σύρο αλλά το παιχνίδι κατοχυρώθηκε στους Κανονιέρηδες

Ο Ανδριακός επικράτησε στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων με 3-1 των Κανονιέρηδων Σύρου για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Κ14, ωστόσο το παιχνίδι κατοχυρώθηκε υπέρ των Συριανών.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Ανδριακού στην προσπάθεια τους να φτάσουν εγκαίρως στο πλοίο της γραμμής δεν πήραν στις αποσκευές τους τα δελτία. Ωστόσο, κατόπιν ενεργειών οι άνθρωποι του Ανδριακού κατάφεραν να εξασφαλίσουν αντίγραφα, τα οποίο όμως δεν έγιναν δεκτά από τους γηπεδούχους που επικαλέστηκαν τον ΚΑΠ, με το παιχνίδι να διεξάγεται κανονικά έπειτα από συμφωνία των δύο ομάδων, αλλά να κατοχυρώνεται τελικά 3-0 υπέρ της ομάδας από τη Σύρο.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Βίλα άνοιξε το σκορ στο 30' για τον Ανδριακό, με τον Μπαρμπούνη στο 63' να ισοφαρίζει σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο Βίλα έδωσε ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 65' και ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 1-3 στις καθυστερήσεις.

Κανονιέρηδες Σύρου: Πρίντεζης, Κυριάκης, Ρηγούτσος, Βουτσίνος, Σαργολόγος, Ρούσσος, Καραγιάννης, Σαοβάρι, Σιδέρης, Μπαρμπούνης, Σοέρεφ

Ρούσσος Λ., Ξανθάκης, Σάμιος, Μαραγκός, Ιονάσκου, Ρούσσος Δ., Μακρυωνίτης, Παπαβασιλείου

Ανδριακός: Μεσογίτης, Ψαρρός, Κάγιο, Μουστάκας, Καλιβρούσης, Καραμπεσίνης, Μπαλάσκας, Βίλα, Μπακέλας, Καλιβρούσης, Πασαλάρι

Ζαϊρης, Γιαννακόπουλος, Σολάκου, Γκιόκα, Ρούτσι, Λουσνιάρι, Εσάϊ

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ανδριακός εξέδωσε την ακόλουθη, καυστική ανακοίνωση: 

Πρωτάθλημα ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Κ14 Κανονιέρηδες η valencia Σύρου - Ανδριακός =1-3 !!!! Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας χτες το βράδυ στο ΓΗΠΕΔΟ της Ερμούπολης !!!!! Απο ότι φανηκε όμως η διοίκηση της ομάδας των κανονιέρηδων δεν γνωρίζει το ευ αγωνίζεστε η την ηλικία των παιδιών και προτίμησε να πάρει το ματς στα χαρτιά γιατί δυστυχώς μια απροσεξία μας στην διάρκεια της δυνατής βροχής στο λιμάνι του Γαυρίου πριν μπούμε στο καράβι είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν τα δελτία στην Ανδρο και ενώ καταφέραμε να στείλουμε τα δελτία με mail και να τα εκτυπώσουμε αφού μας βοήθησε προς τιμήν του ο πρόεδρος της επς η διοίκηση των κανονιέρηδων έκρινε πως θα κινηθεί βάση του αποτελέσματος !!!!!
Αυτές οι τακτικές δυστυχώς μας γυρνάνε πολλά χρόνια πίσω και δεν βοηθάμε το κυκλαδίτικο ποδοσφαιρο που με τόση δυσκολία υπάρχει !!!!
Η διοίκηση του Ανδριακου αποδοκιμάζει όλες αυτές τις ενέργειες και ασχολειτε μόνο με ότι γίνετε μεσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου .
Για όλους εμάς η ομάδα μας χτες ηταν η μεγάλη νικήτρια και τους δίνουμε συγχαρητήρια !!!!!
Ο Ανδριακός ήταν , ειναι και θα ειναι κοσμημα για το κυκλαδίτικο ποδοσφαιρο !!!!!!
Ευχαριστούμε τους διαιτητές και φυσικά την διοίκηση της ΈΠΣ που προσπάθησαν να αλλαξουν την τεράστια αδικία που διαδραματίστηκε χτες το βράδυ !!!!!!Συνεχιζουμε !!!!!

385541654 1384900115434810 2641101413795289691 n

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares