Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 12:03

Κ14: Μοιράστηκαν τα τρίποντα Πανθηραϊκός και ΑΜΣ Φιλωτίου [pics]

Δύο αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων του Πανθηραϊκού και του ΑΜΣ Φιλωτίου πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου.

Το απόγευμα του Σαββάτου (4/11) στο γήπεδο του Πανθηραϊκού η ομάδα Κ14(2) του Πανθηραϊκού υποδέχθηκε τον ΑΜΣ Φιλωτίου.

Ο Πανθηραϊκός προηγήθηκε στο σκορ στο 13ο λεπτό, όταν μετά από ωραία συνεργασία ο Τσεκίνι μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ωστόσο στα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα οι φιλοξενούμενοι με δυο γκολ του Αποστόλη Ψαρρά έφτασαν στη νίκη με 1-2.

Πανθηραϊκός (Ιωσηφίδης Α.): Ρούσσος, Προγουλάκης, Δεμιρέλης, Hoxhaj, Σιγάλας, Καράβολας, Τσεκίνι Α., Στεφανάκης, Φύτρος, Σέμα, Κοτσάκι, Κατσίπης, Κοσμίδης, Δανέζης, Τσεκίνι Ε., Χαϊνταράι και Μπουζί.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Σπαής): Μουστάκης Ε., Γρατσίας Δ., Προμπονάς, Κοττάκης, Ψαρράς Σ., Μουστάκης Ι., Κρασσάς, Κριμιτζάς, Μάκαρης, Δέτσης, Ψαρράς Α., Ελευθερίου Ι., Κώτσος, Ελευθερίου Μ., Τσάκος, Κρασσάς Γ., Μπαρδάνης.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν η κα. Ρούσσου.

Την Κυριακή (5/11) η ομάδα Κ14(1) του Πανθηραϊκού επικράτησε με 3-0 του ΑΜΣ Φιλωτίου, στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του Πανθηραϊκού.

Ο Πανθηραϊκός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξε το σκορ στο 4’ με τον Παζάλο να γίνεται κάτοχος της μπάλας μέσα στην μεγάλη περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ να σημειώνει το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Φέγγης με σουτ πέτυχε το 2-0, ενώ στο 17ο λεπτό ο Δαρζέντας ξανά με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο κ. Νάκας, με βοηθούς την κα. Ρούσσου και τον κ. Πέγιο.

Πανθηραϊκός (Τσοβάρας Β.): Κοιλιακούδη, Ντούκα, Λιγνό, Μαρούδη, Τοζάι, Φουστέρη, Γκιάτα, Φέγγη, Παζάλο, Μέσι, Δαρζέντα, ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι Διονυσόπουλος, Ντίνε, Σιμόνι, Βαμβακούσης, Νταούτι και Μαράσογλου, ενώ την αποστολή συμπλήρωσε ο Μπόκας.

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2023

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares