Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 15:11

K16: Έσπασε το ρόδι κόντρα στον Πανναξιακό το Φιλώτι [pics-vid]

Την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα Κ16 Κυκλάδων κατέκτησε η ομάδα του ΑΜΣ Φιλωτίου, καθώς στον αγώνα που έγινε το Σάββατο 17/2 για τον 2ο όμιλο κατάφερε να επικρατήσει στο ΔΑΚ Νάξου του Πανναξιακού με σκορ 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 11' όταν μετά από ασίστ του Κώστα Ψαρρά ο Κρασσάς με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ νίκησε τον Μανδηλαρά και έγραψε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές ψάχνοντας την ισοφάριση , διατήρησαν την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αλλά στις φάσεις που δημιούργησαν δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Μουστάκη που με καίριες επεμβάσεις κράτησε τη σπουδαία νίκη για την ομάδα του.

Παρά τον δυνατό αέρα στο πολύ κρύο απόγευμα του Σαββάτου που διεξήχθει η αναμέτρηση οι μικροί αθλητές και των δυο ομάδων πρόσφεραν πολύ καλό θέαμα και είναι όλοι τους άξιοι συγχαρητηρίων.

Διαιτητές: Φαν Άακεν - Σφυρόερας 

Πανναξιακός (Κατσούλης): Μανδηλαράς, Μαυρίδης (67 Ντούζα), Μάρκου, Μάκα (57 Καστρήσιος), Ντέμος, Μανθόπουλος, Λέκκας, Μαϊτός (57 Φώτης), Βαλέττας, Ζεύλης, Ρότσι

ΑΜΣ Φιλωτίου (Προμπονάς): Μουστάκης, Μανιός, Μάκαρης, Γρατσίας Κ., Βασιλάκης, Ψαρράς Β., Γρατσίας Δ., Ψαρράς Κ. (88 Καρποντίνης), Σαρλάνης, Κρασσάς (82 Κριμιτζάς), Κιόσκου (81 Χάλκος)

Το βίντεο του αγώνα και φωτογραφίες (Ευγενία Τσάφου)

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares