Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013 11:21

Η τελετή λήξης του 2ου Πρωταθλήματος Ακαδημιών Πάρου!

Χτες έγινε η τελετή λήξης του 2ου πρωταθλήματος Ακαδημιών Πάρου στην Μάρπησσα προς τιμήν του Ήρωα Νικολάου Στέλλα.

Ένα πρωτάθλημα που διήρκησε 4 μήνες και συμμετείχαν πάνω από 300 αθλητές και αθλήτριες των 6 ακαδημιών του νησιού!

Γονείς και παιδιά κατέκλισαν κάθε γωνιά του γηπέδου. Η γιορτή ξεκίνησε με δύο 20λεπτα φιλικά από επίλεκτες ομάδες των μπαμπίνι (κ7) και προτζούνιορ (κ9).

Στην συνέχεια βραβεύτηκαν από την συνδιοργανώτρια αρχή της ΚΔΕΠΑΠ, οι διαιτητές του πρωταθλήματος που προσφέρθηκαν αφιλόκερδος να συμμετέχουν, τους Γιατρούς και τους Διασώστες που ήταν σε καθε αγώνα. Στην συνέχεια άνθρωποι που βοήθησαν στην οργάνωση αυτού του πρωταθλήματος και τέλος όλα τα παιδιά που πήραν μέρος, λαμβάνοντας χρυσό μετάλλιο και έπαινο.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες κάθε κατηγορίας σήκωσαν και το «τιμημένο» υπό τις ιαχές του ΟΛΕ-ΟΛΕ!

Η Περηφάνια και οι αναμνήσεις από αυτή την φανταστική διοργάνωση θα μας μείνει βαθιά χαραγμένη στις μνήμες μας, περιμένοντας πλέον την νέα ποδοσφαιρική περίοδο για να χαρούμε και πάλι τους μπόμπιρες, τρελαίνοντας μας με τα απίστευτα κατορθώματα τους!

Πολλά συγχαρητήρια στους Προπονητές των 6 ακαδημιών κ.κ. Φραντζή Μανώλη και Γαβαλά Χρήστο του ΑΟ Πάρου, Ρούσσο Μανώλή και Ευθύμης Τσιρώνης του Μαρπησσαϊκού, Κούτσιανο Αχιλλέα του Πάνθεον, Παπαδάκη Μιχάλη και Αντώνη Κορτιάνο του Νηρέα, Σταύρο Κληρονόμο του Αστέρα Μαρμάρων και Γιώργο Στουγιάννη της Αλυκής που βοήθησαν τα μέγιστα για να δούμε αυτό το θέαμα, τους παράγοντες των ομάδων κ.κ. Μάρκου (Αλυκή), Σαρρή (Πάνθεον), Μπόνη και Τσαντάνη (ΑΟΠ), Σπανό (Αστέρα), Τσιγώνια, Φραντζής και Γεμελιάρη (Μαρπησσαϊκός) και Σιφναίο Μανώλη (Νηρέας) που βοήθησαν στην οργάνωση καθώς και τον κ. Τάκη Αποστολόπουλο μέλος της ΚΔΕΠΑΠ και της συντονιστικής επιτροπής του Πρωταθλήματος που για άλλη μια φορά συνέβαλε στα μέγιστα έτσι ώστε να βγει εις πέρας άλλη μια αθλητική εκδήλωση στην Πάρο.

 

Πολλά συγχαρητήρια!!!

Ραντεβού στο 3ο πρωτάθλημα Ακαδημιών Πάρου!

 

 

Οποίος επιθυμεί να αποκτήσει την κασετίνα με τους αγώνες του πρωταθλήματος να επικοινωνήσει μαζί μας στο sportcyclades@gmail.com ή με τους υπεύθυνους των ακαδημιών

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares