Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 18:30

Χαιρετίζουμε το 8ο Πανκυκλαδικό!

Για ακόμη μια χρονιά η οικογένεια του sportcyclades.grθα βρεθεί αρωγός και συμπαραστάτης σε αυτήν την τόσο σημαντική προσπάθεια όπως είναι η διοργάνωση του Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου.

Χαιρετούμε τόσο την οργανωτική επιτροπή, όσο και τις αποστολές που θα συμμετάσχουν σε αυτήν τη γιορτή του ποδοσφαίρου και ευχόμαστε να περάσετε ένα θαυμάσιο τριήμερο στο νησί της Νάξου.

Ιδιαίτερα θέλουμε να συγχαρούμε τους γονείς, οι οποίοι παρά τις δύσκολες συγκυρίες των καιρών μας, μέσα από το υστέρημα τους, με την συμμετοχή τους στο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, δίνουν στα παιδιά τους την ευκαιρία να βάλουν ακόμα ένα σημαντικό λιθαράκι στον χτίσιμο του χαρακτήρα τους, τα βοηθούν να αποκτήσουν γνώση του τι εστί "Ευ αγωνίζεσθαι" και τέλος τα αφήνει να μπολιαστούν με την ευγενή άμιλλα που προσφέρει απλόχερα ο υγιής αθλητισμός.

Εμείς ως ένα ζωντανό κύτταρο τους Κυκλαδίτικου αθλητισμού, οφείλουμε να μείνουμε προσηλωμένοι στο έργο που είμαστε ταγμένοι να προσφέρουμε, που δεν είναι άλλο παρά η προβολή της προσπάθειας του ερασιτέχνη αθλητή, αλλά και η δημοσιοποίηση της προσπάθειας κάποιων ανθρώπων, που πραγματικά έχουν παραμερίσει το καθετί αρνητικό προκειμένου να αναδείξουν τον αθλητισμό μας.

Έτσι λοιπόν το δικό μας σύνθημα είναι ΠΡΟΒΟΛΗ και μόνο ΠΡΟΒΟΛΗ, για έναν θεσμό, που ξεκίνησε ως μια απλή ιδέα και στη συνέχεια γιγαντώθηκε… προβολή που θα φέρει ακόμα περισσότερα παιδιά στα γήπεδα.

Τα υπόλοιπα στα γήπεδα της Νάξου καλή σας διασκέδαση.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares