Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 07:57

Η τελετή λήξης του Νέου ΑΟ Σύρου

Tην Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 η ομάδα των Νέων ΑΟ Σύρου αποχαιρέτησε τους αθλητές της για την αγωνιστική χρονιά 2012 – 2013 στο caffé Blazeστον Γαλησσά.

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και απόδειξη γι’ αυτό αποτέλεσε το χαμόγελο και η χαρά στα πρόσωπα αθλητών, προπονητών και γονέων.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με έναν περίπατο και φωτογράφηση των τμημάτων στην παραλία του Γαλησσά, συνεχίστηκαν με αθλητικές δραστηριότητες και παιχνίδι στο beachsoccer του caffé Blaze και πήραν σειρά οι απονομές.

Δόθηκαν έπαινοι συμμετοχής σε όλους τους αθλητές από τα αγωνιστικά έως τα τμήματα υποδομής και βραβεύθηκαν οι αθλητές που ξεχώρισαν και αποτέλεσαν τιμή για τους Νέους ΑΟ Σύρου. Όπως τον Παράβαλο Χρήστο για τη συμμετοχή του στη Περιφερειακή ομάδα Ν. Αιγαίου και στους Σκουλάτο Ευάγγελο, Πρίντεζη Παναγιώτη και Μπάιλα Ελευθέριο για τη συμμετοχή τους στην μεικτή Κυκλάδων. Επίσης, βραβείο δόθηκε και στον νεότερο αθλητή της ομάδα, Γιαννίρης Στέλιο.

Ακολούθησε γεύμα προσφορά του συλλόγου προς όλους τους αθλητές και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα δίνοντας όλοι ραντεβού για ακόμη μια πιο αποδοτική και ενδιαφέρουσα επόμενη χρονιά.

Η διοίκηση οφείλει να ευχαριστήσει τον τεχνικό Δ/ντή Λυγνό Μιχαήλ και τους συνεργάτες του, Ζαχαρίου Ιωάννη (προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων) και Ζαχαρίου Χρήστο (προπονητή τμημάτων υποδομής), για την άψογη συνεργασία καθ’ όλη τη σαιζόν και τις επιτυχίες, αγωνιστικές και πρωτίστως εκπαιδευτικές, που κατέθεσαν και προσέφεραν στους αθλητές μας.

Αποδείξαμε όλοι μαζί ότι ο υγιής αθλητισμός χτίζεται βήμα – βήμα και με σωστές βάσεις. Σίγουροι για το μέλλον ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία πάνω από όλα.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares