Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013 18:18

Σοβαρά οργανωτικά προβλήματα στο 8ο πανκυκλαδικό

Αρκετά ήταν τα προβλήματα ιδιαίτερα στο οργανωτικό κομμάτι του 8ου πανκυκλαδικού τουρνουά ακαδημιών.

Αποτέλεσμα αυτού οι έντονες διαμαρτυρίες γονέων, συλλόγων ιδιαίτερα του ΠΑΣ Νάξου αλλά και της οργανωτικής επιτροπής η οποία εξέδωσε και την πιο κάτω ανακοίνωση.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο η πολύ σπουδαία προσφορά του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και του κ. Ιάκωβου Ναυπλιώτη.

Ανακοίνωση

Το 8ο Πανκυκλαδικό τουρνουά ποδοσφαίρου μετά από περσινή απόφαση της επιτροπής πρωταθλήματος ανατέθηκε στο νησί της Νάξου και στο σωματείο ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ λόγω και της συμμετοχής του και στα 7 πανκυκλαδικά πρωταθλήματα.

Η προσπάθεια για την οργάνωση και πραγματοποίηση του 8ου πρωταθλήματος ξεκίνησε από το Σεπτέμβριο του 2012 με αυξημένα στάνταρ και προσδοκίες λόγω των προηγούμενων επιτυχημένων πρωταθλημάτων. Για πρώτη φορά σε επίπεδο πανκυκλαδικού ποδοσφαίρου ακαδημιών είχε συμμετοχή στη διοργάνωση ως χορηγός ο ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.

Η επιτροπή πρωταθλήματος έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά:

  1. Την προκήρυξη του πρωταθλήματος,
  2. Την διαφήμιση του πρωταθλήματος στα ΜΜΕ (συνεντεύξεις, αφίσες, κτλ.),
  3. Τις ταυτοποιήσεις των αθλητών,
  4. Τις διαπιστεύσεις των αθλητών, των υπευθύνων, των προπονητών,

Τα οποία και κύλησαν ομαλά.

Ο διοργανωτής είχε την ευθύνη του τουρνουά για την εξασφάλιση διαμονής, διατροφής, μετακίνησης των αποστολών στο νησί κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς επίσης και την εξασφάλιση γηπέδων για τη διεξαγωγή των αγώνων, την εξασφάλιση παρουσίας διαιτητών και ιατρών κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Όσον αφορά τη διαμονή των ομάδων αυτή τακτοποιήθηκε μέσω της συνεργασίας με την Ένωση Ξενοδόχων και τα συμβαλλόμενα με αυτήν ξενοδοχεία.

Οι μετακινήσεις των αποστολών εν τέλει δεν καλύφθηκαν πλήρως λόγω αδυναμίας των μικρών λεωφορείων που διέθεταν τα συμβαλλόμενα ξενοδοχεία.

Η διατροφή των αποστολών για πρώτη φορά αποφασίστηκε να καλυφθεί μέσω catering, το οποίο είχε στη διάθεσή του αρκετές μέρες πιο πριν το menuτων αθλητών-συνοδών. Η εταιρεία του catering, ενώ γνώριζε τα ξενοδοχεία διαμονής των αποστολών και τις ώρες σίτισης τους , δεν μπόρεσε επ ουδενί τις δύο πρώτες ημέρες να ανταποκριθεί στις ποσότητες του φαγητού που είχε την υποχρέωση να καλύψει. Όλο το παραπάνω είχε ως αποτέλεσμα τον συνεχή εκνευρισμό από τους γονείς-συνοδούς των αθλητών, οι οποίοι αισθάνθηκαν ότι η διατροφή των παιδιών δεν ανταποκρινόταν στα προαπαιτούμενα.

Ο επίσημος διοργανωτής οφείλει και έχει την πλήρη ευθύνη επίλυσης των προβλημάτων και όχι οι φιλοξενούμενες ομάδες, οι οποίες και τελικά επωμίστηκαν το λάθος και επιδίωξαν τη λύση του οι ίδιες –όσο ήταν δυνατό-

Ελπίζοντας ότι από τα λάθη μας μαθαίνουμε, οφείλουμε να δεσμευτούμε ότι στα επόμενα τουρνουά θα προετοιμαστούμε καλύτερα έτσι ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των μικρών αθλητών.

Η επιτροπή του Πανκυκλαδικού πρωταθλήματος:

Μιχάλης Παπαδάκης, Γιάννης Ζαχαρίου, Δημήτρης Κάμπαξης, Πέτρος Μαράκης, Κώστας Τσαντάνης

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares