Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013 16:16

"Καπετάνιος'' ο Ζαχαρίου στις ακαδημίες του Α.Ο. Σύρου.

Η δημιουργία μίας νέας μεγάλης ακαδημίας ποδοσφαίρου στη Σύρο είναι πλέον γεγονός, καθώς μόλις πριν λίγα λεπτά ο ΑΟ Σύρου ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας της νεοσύστατης ακαδημίας, που θα τελεί υπό την τεχνική καθοδήγηση του ικανού προπονητή και άριστου γνώστη του είδους, Γιάννη Ζαχαρίου.

zaxariou yiannisΌπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ η έκπληξη έγινε… και η πρόθεση των Διοικούντων του Α.Ο. Σύρου να δημιουργήσουν μια μεγάλη ακαδημία, που θα δώσει νέα πνοή όσο αφορά τον τομέα στον νησί, ήρθε και έδεσε με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του Γιάννη Ζαχαρίου, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες είχε χωρίσει τους δρόμους του με τον Νέο ΑΟ Σύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών που διήρκησαν 2-3 ημέρες, υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων με τον Προπονητή και την Διοίκηση, όχι μόνο να τα βρίσκουν σε όλα, αλλά να καταστρώνουν και τα άμεσα πρώτα σχέδια τους, που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα είναι αυτά που θα κάνουν και την διαφορά.

Για τον Γιάννη Ζαχαρίου και την προσφορά του στο Συριανό ποδόσφαιρο δεν θα χρειαστεί να γράψουμε κάτι, καθώς η διαδρομή του είναι σε όλους γνωστή. Τονίζουμε όμως ότι η Διοίκηση του ΑΟΣ έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή, καθώς ο Προπονητής Γιάννης Ζαχαρίου, θεωρείτε γνήσιος πρεσβευτής του "Ευ αγωνίζεσθαι" και με το πέρασμα των ετών ένας καλός παιδαγωγός, πράγμα που έχει αποδειχτεί από τις δεκάδες παιδιών που έχει διδάξει και τους χαρακτήρες τους που αποτελούν παράδειγμα προς όλους.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Σύρου

Ο A.O.Σύρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δημιουργία Ακαδημίας ποδοσφαίρου – τμημάτων υποδομής. Με προπονητή τους τον καταξιωμένο στον συγκεκριμένο νευραλγικό χώρο προπονητή ποδοσφαίρου κ. Ζαχαρίου Ιωάννη.

Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα στην επίσημη συνέντευξη τύπου, που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο.ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                               ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares