Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 17:40

Ιστορικό ντεμπούτο για τις Γυναίκες της Θύελλας και της Κιβωτού

Τα δικά τους αποκαλυπτήρια θα κάνουν τα κορίτσια του Γυναικείου Τμήματος Ποδοσφαίρου της Θύελλας Καμαρίου, καθώς την Δευτέρα 26/2 θα δώσουν τον πρώτο τους φιλικό παιχνίδι, με την επίσης πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα της Κιβωτού Οίας.

Η αναμέτρηση μπορεί αν χαρακτηριστεί και ως ιστορική καθώς οι δύο ομάδες ανοίγουν το κεφάλαιο Γυναικείο Ποδόσφαιρο στο νησί της Σαντορίνης.

Οι προπονητές των δύο ομάδων, Στάθης Φίλων (Θύελλα Καμαρίου) και Ντέμης Ζώνας (Κιβωτός Οίας) θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα στοιχεία που έχουν αποκομίσει οι παίκτριες τους όλο αυτό το διάστημα που πραγματοποιούνται οι προπονήσεις.

Η σχετική ανακοίνωση της Θύελλας Καμαρίου:

Ο πρώτος αγώνας για το γυναικείο τμήμα μας είναι γεγονός!

Το γυναικείο τμήμα της ομάδας μας προετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για τα αποκαλυπτήρια του μιας και η ώρα του πρώτου φιλικού αγώνα στην ιστορία του τμήματος μας έφτασε!

Το γυναικείο τμήμα μας υποδέχεται στο Δ.Γ. Καμαρίου, την Δευτέρα 26/2/18 στις 19.00 την ομάδα της Κιβωτού Οίας και το Δ.Σ. προσκαλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να δώσει το παρόν στον ιστορικό αυτό αγώνα για τις δύο ομάδες καθώς και για τον αθλητισμό της Σαντορίνης!

Να είστε όλοι εκεί!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares