Σάββατο, 05 Μαΐου 2018 00:33

Φιλική αναμέτρηση - γιορτή για Περσέα Σύρου και Άνω Μερά!

Ένα ματς γιορτή έγινε χθες στο γήπεδο της Άνω Σύρου μεταξύ του Περσέα Σύρου και της Άνω Μεράς.

Από την μία η Άνω Μερά έκανε ένα φιλικό ξεμούδιασμα μετά το τέλος των δύσκολων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, και από την άλλη ο Περσέας Σύρου δοκίμασε τις δυνάμεις του απέναντι σε μια ομάδα... Γ' Εθνικής.

Σε ότι αφορά το ματς το σκορ έληξε 2-4 υπέρ του Μυκονιάτικου Σωματείου, σε ένα παιχνίδι το οποίο έμοιαζε, όπως αναφέρει και στην ανακοίνωση της η Άνω Μερά, με διαφήμιση του ποδοσφαίρου όσον αφορά το ήθος, την αγωνιστικότητα αλλά και το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες.

Μετά το τέλος του αγώνα το Αθλητικό Σωματείο Άνω Μεράς εξέδωσε μέσω της σελίδας της στο facebook την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση.

"Περσέας Σύρου 2 - Άνω Μερά Μυκόνου 4. Έξι γκολ σε ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση του ποδοσφαίρου όσον αφορά το ήθος, την αγωνιστικότητα αλλά και το θέαμα ,η ομάδα μας και η ομάδα του ΠΕΡΣΕΑ έδειξαν ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από καταξιωμένες ομάδες της γ κατηγορίας.

Ευχαριστούμε πολύ το σωματείο του ΠΕΡΣΕΑ για τη φιλοξενία και όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη ποδοσφαιρική συνάντηση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις παίκτριες του ΠΕΡΣΕΑ Νικολ Καπέλλα,Γιούλα Μπουντούρη και Αγγελική Μενδρινού που μας βοήθησαν στην αξιοπρεπή πορεία της ομάδας μας στη Γ εθνική κατηγορία και τις ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Επόμενη φιλική αναμέτρηση προσεχώς στο νησί της Μυκόνου..."

Ο Περσέας Σύρου στη σχετική ανακοίνωση του αναφέρει:

Πρέπει να πούμε πολλά ευχαριστώ για τον όμορφο αυτό αγώνα:
Κατ' αρχήν την Α.Σ. Άνω Μερά Μυκόνου Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου που ήρθε στο νησί μας και μας πρόσφερε μια πολύ όμορφη ποδοσφαιρική εμπειρία.
Τον γιατρό μας που πάντα στέκεται δίπλα μας Dimitris Tsanaktsis.
Τον καλό μας φωτογράφο Nikos Varthalitis, επίσημο φωτογράφο της ομάδας μας (σημείωση ότι βλέπετε προς το παρόν είναι δικές μας ερασιτεχνικές)
Tην εταιρεία λουκουμιών Κορρές για το κέρασμα στις καλεσμένες μας 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος Ι.

Περσέας Σύρου: Ρίζου, Καπέλλα Φ., Μπουντούρη Γ., Τρουμπετάκη, Μαραγκού, Ρούσσου Α., Ρούσσου Γ., Καπέλλα Ν., Μπουντούρη Δ., Ρουσουνέλου, Ξαγοράρη

Αγωνίστηκαν και οι: Ξαγοράρη Ε., Παπασιμήνου, Μονογυιού, Περπινιά, Δεναξά, Κοσμά, Σινιπέ

Α.Σ. Άνω Μεράς: Ζουγανέλλη Μ., Γιαννοπούλου, Πανταζή, Κουκά Κ., Μαλάι, Νταλιάνη, Γιαβρούτα, Αρμάου, Ματρίσι, Κουκά Α., Χαρδαλούπα

Αγωνίστηκαν και οι: Ζουγανέλι, Ντραγκότι, Πετρίδου, Σένκα, Κουκά Γ., Όντρι, Κλαούντια

Φωτογραφίες

 

 

 

 

 

 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares