Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 13:15

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Ποδοσφαίρου Γυναικών της ΕΠΣ Κυκλάδων

Το γυναικείο ποδόσφαιρο, αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ατζέντας των συζητήσεων, καθώς η πρόταση της προέδρου του Περσέα Σύρου κ. Κοσμά στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων για την σύσταση επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου βρήκε την άμεση ανταπόκριση της ένωσης.

Συγκεκριμένα στο θέμα που συζητήθηκε στο Δ.Σ. είχαμε άμεση λήψη απόφασης με την συγκρότηση αυτής της επιτροπής .

Βέβαια το κλίμα ήταν κάπως βαρύ, καθώς αιωρούνταν το πένθος του Γιάννη Μπεκραντώνη, με τον πρόεδρο κ. Φρέρη να στέλνει τα συλλυπητήρια του στον ίδιο και την οικογένεια του.

Ο Γιάννης Μπεκραντώνης, ως υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος της Άνω Μεράς αποφασίστηκε να γίνει μέλος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου, που θα απαρτίζεται επίσης από τους: Ειρηναίος Φρέρη (πρόεδρος ΕΠΣΚ), Μαρία Μυτάκη (αντιπρόεδρος ΕΠΣΚ), Τούλα Σομπόνη (μέλος Ασ. Μαρμάρων) και φυσικά την πρόεδρο του Περσέα Σύρου κυρία Κωνσταντίνα Κοσμά.

Η συζήτηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, ενώ διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πλάνο και σχέδια τα οποία αν υλοποιηθούν θα μιλάμε για ένα Γυναικείο Ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες που θα μπορεί να χαρακτηρίζεται ως πρωτοποριακό.

Η συμμετοχή της Άνω Μεράς και του Περσέα Σύρου στη Γ΄Εθνική, το ενδιαφέρον ομάδων, όπως ο Ανδριακός για να συγκροτήσουν ομάδα, αλλά και η ύπαρξη πολλών γυναικείων ομάδων κατέστησε επιβεβλημένη την σύσταση μιας τέτοιας επιτροπής, η οποία σίγουρα έχει πολλά πράγματα να κάνει για την εδραίωση και τη σωστή λειτουργία του γυναικείου ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares