Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 16:09

Γυναικεία ομάδα ΑΕ Μυκόνου: Εκφράζουμε την απόλυτη στήριξη μας στο κορίτσι του Νέου ΑΟ Σύρου

Οι αθλήτριες της Γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της Α.Ε. Μυκόνου, έκανε την δική της τοποθέτηση σχετικά με το θέμα της ένστασης του Αίαντα Σύρου για αντικανονική συμμετοχή ενός κοριτσιού στην σύνθεση του Νέου ΑΟ Σύρου.

Η σχετική τοποθέτηση.

Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες εβδομάδες τις εξελίξεις στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, σχετικά με τη συμμετοχή ή μη ενός κοριτσιού στο ΠΑΙΔΙΚΟ πρωτάθλημα. Είναι πραγματικά λυπηρό κάποιοι παράγοντες και ομάδες ποδοσφαίρου στις αναπτυξιακές ηλικίες και κατηγορίες πρωταθλημάτων να στερούν τη συμμετοχή ενός ΠΑΙΔΙΟΥ επειδή είναι ΚΟΡΙΤΣΙ.

Σε μια εποχή που η ΕΠΟ και η UEFA κάνουν μεγάλη προσπάθεια για την προβολή και αναβάθμιση του γυναικείου ποδοσφαίρου, μας εκπλήσσει αρνητικά πως κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να λένε πως στηρίζουν τα παιδιά, συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο κάνοντας ένσταση και ζητώντας ανταλλάγματα επειδή ένα ΚΟΡΙΤΣΙ έπαιζε ποδόσφαιρο, το οποίο με βάση απόφασης της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ αγωνιζόταν κανονικά και νόμιμα στο πρωτάθλημα.

Ως συμπαίκτριες, συναθλήτριες, γυναίκες, μαμάδες, εκφράζουμε την απόλυτη στήριξη μας στο ΚΟΡΙΤΣΙ το οποίο το μόνο που θέλει είναι να παίζει ποδόσφαιρο γιατί την κάνει ευτυχισμένη. Ίσως το ταλέντο της οδήγησε κάποιους στο να λειτουργήσουν με αυτόν τον τρόπο.

Ως ποδοσφαιρίστριες θα θέλαμε το κορίτσι αυτό να απασχολεί τα διαδικτυακά μέσα από εδώ και στο εξής με τις αθλητικές του επιδόσεις, καθώς αποτελεί ελπίδα του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Ελπίζουμε η ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ και η κοινωνία της Σύρου να μην στερήσουν το δικαίωμα από ένα παιδί να συνεχίζει να αθλείται στο νησί της Σύρου στο άθλημα που αγαπά.

 

Οι αθλήτριες της Γυναικείας Ποδοσφαιρικής Ομάδας Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares