Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 11:51

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τα κορίτσια της ΑΕ Μυκόνου

Μετά από αγωνιστική απραξία τριών εβδομάδων (σ.σ. έχουν να αγωνιστούν από 29 Ιανουαρίου) οι γυναίκες της Α.Ε. Μυκόνου ετοιμάζονται να επιστρέψουν στη δράση την Κυριακή με την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ιάσονα Ιλίου!

Μια ομάδα που όπως έχει αποδείξει με την ως τώρα πορεία της ανήκει στις ισχυρές του ομίλου, κάτι που κάνει την αποστολή της ΑΕΜ εξαιρετικά δύσκολη.

«Η βαθμολογική θέση και η ποιότητα των δυο ομάδων προμηνύει ότι θα γίνει ένας συναρπαστικός αγώνας. Η διάθεση που δείχνουν τα παιδιά μας στις προπονήσεις και το καλό κλίμα που επικρατεί μας δίνουν την απαραίτητη ώθηση για να διεκδικήσουμε από αυτόν τον αγώνα ό,τι καλύτερο μας αναλογεί» τόνισε ο προπονητής της ΑΕΜ Δημήτρης Μανταφούνης, ο οποίος θα έχει περισσότερες επιλογές για την κατάρτιση της αποστολής καθώς επιστρέφουν η Τούνα και η Τσακλάνου που αποθεραπεύτηκαν αλλά και η Κανέλλου που εξέτισε την ποινή της. Αντιθέτως παραμένουν στο απουσιολόγιο του Έλληνα τεχνικού οι τραυματίες Ντόκου, Παπαδημητρίου, Μπαξεβάνου και Κουκά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares