Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 19:27

Νίκη με πολύ καλή εμφάνιση για τις γυναίκες της ΑΕ Μυκόνου

Η Γυναικεία ομάδα της ΑΕ Μυκόνου κατάφερε να πάρει ακόμα μία μεγάλη νίκη στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας καθώς επικράτησε με σκορ 4-0 επί του ΠΓΑΟ Χαλκίδας.

Το ματς ξεκίνησε με δυνατές μονομαχίες ανάμεσα στις δύο ομάδες, ιδιαίτερα στο χώρο του κέντρου στο 1ο ημίχρονο και με αρκετές χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Το 2ο μέρος του αγώνα άλλαξε ριζικά με τις γηπεδούχες να μπαίνουν πιο αποφασισμένες στον αγωνιστικό χώρο.

Η αρχηγός της Μυκόνου, Κατερίνα Ντόκου, άνοιξε το σκορ στο 50' με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο πιο κάτω από το κέντρο του γηπέδου. Με τον ίδιο τρόπο διπλασίασαν τα τέρματα τους οι γηπεδούχες αυτή τη φορά με εκτελέστρια την Πέιτον στο 59'
Στο 64' με σέντρα της Πέιτον από φάουλ η Φεβρωνία με κεφαλιά έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 72' με πολύ όμορφο σουτ της Πέιτον.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος με βοηθούς τους κ.κ. Μενδρινός και Κοκτσίδης

ΑΕ Μυκόνου (Ξένος): Κατσονούρη, Χουτουριάδου, Ευστρατίου, Πρέκα, Ναντούμπε (78' Αντύπα), Μουτσολάρη, Κουκά (70' Γιοχάλα), Ντόκου, Τσαγκαλίδου (70' Γιαννοπούλου), Βιτούλα, Πέιτον (78' Αδάμ)

ΠΓΑΟ Χαλκίδας (Νίκας): Λαθουράκη, Βολή (78' Χαρτοματζίδου), Κριθαρέπη, Κατσίφη (31' Ρόγκα), Σταφανοπούλου, Σαρρή, Αναστασίου, Ανδρικοπούλου, Μπίστα (68' Μακρή), Κορδή, Δεδέ

Δείτε την αναμετάδοση του αγώνα από το sportcyclades.gr 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares