Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 18:02

Εντός έδρας ισοπαλία για την Γυναικεία ομάδα της ΑΕ Μυκόνου

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχτηκε η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της ΑΕ Μυκόνου με τον ΠΑΣ Αθηνών 1966 για την 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β' Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα των Αθηνών κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 10ο λεπτό του αγώνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Καλαβρού. Οι Μυκονιάτισσες αντέδρασαν πιέζοντας σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έχασε αρκετές ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 83' όταν και η Ναντούμπε μετά από μία πολύ όμορφη προσπάθεια από την δεξία σέντραρε και η Πρέκα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η ομάδα του Σπύρου Ξένου έφτασε κοντά στο γκολ με δύο πολύ καλά σουτ από τις Ντόκου και Ευστρατίου τα οποία βρήκα στο δοκάρι του ΑΠΣ Αθηνών.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλόγερας με βοηθούς του κ.κ. Ρούσσο Ι., και Κοκτσίδη

ΑΕ Μυκόνου (Ξένος): Κουσαθανά, Χουτουριάδου, Ευστρατίου, Πρέκα, Ναντούμπε (88' Αντύπα), Μουτσολάρι, Κουκά, Ντόκου, Γιοχάλα (60' Αδάμ), Τσαγκαλίδου, Πέιτον

ΠΑΣ Αθηνών (Κανατά): Ρήγα, Τάτση, Μαργαρίτη, Βαρθολομαίου, Πούλη, Κουκουβού, Χόρου (89' Παπαδάκη), Μαναράκη, Καλάβρου, Τρακάδα (50' Προύμπα), Παπαδάκη (67' Κεραμιδά)

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares