Τρίτη, 06 Μαρτίου 2012 19:50

Πρωταθλήτρια Μήλου (Ποδοσφαίρο): Τρυπητή! Νίκησε στο τέλος ο ΠΑΣ Α’

podosfairo milou tripiti-pammiliakosb 2011

Ένας αγώνας όλη η χρονιά σήμερα για την Τρυπητή που με νίκη στεφόταν πρωταθλήτρια αλλά με ήττα ή ισοπαλία το πρωτάθλημα θα πήγαινε στον Παμμηλιακό Α.
Μόλις έντεκα παίχτες είχε στην σύνθεση του ο Ajax-ΠΟΣΠΟΜ-S&B πράγμα που έκανε ποιο δύσκολη την έκπληξη.

Καθολική υπεροχή είχαν οι Τρυπητιανοί από το ξεκίνημα του αγώνα. Οι προσπάθειες των παιχτών της Τρυπητής για να μπουν μπροστά στο σκορ διαδεχόταν η μία την άλλη, η μπάλα δύσκολα περνούσε το κέντρο προς το τέρμα της Τρυπητής, αλλά το γκολ δεν ερχόταν γρήγορα πράγμα που ήταν απαραίτητο για να φύγει τον άγχος από τα πόδια των παιχτών της Τρυπητής.

Οι προσπάθειες της ομάδας της Τρυπητής απέδωσαν καρπούς στο 30ο λεπτό πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της βραδιάς.

Μετά από λίγα λεπτά και δεύτερο γκολ για την Τρυπητή που διαμόρφωσε το σκορ που οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια σε 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή της Τρυπητής συνεχίστηκε δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει και άλλο το σκορ. Τα Πολλώνια προσπάθησαν να βγάλουν κάποιες αντεπιθέσεις χωρίς όμως να δημιουργούν κινδύνους για την εστία της Τρυπητής.
Στο 80ο λεπτό διαμορφώνεται το τελικό σκορ 3-0.

Μετά την λήξη του αγώνα σε πανηγυρισμούς ξέσπασαν οι παίχτες της Τρυπητής στο κέντρο του γηπέδου γιορτάζοντας την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

podosfairo-milou-remvi-pas a-2-3-2012

Νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα για τον ΠΑΣ Α

Λίγο έλειψε να κάνει την ζημιά η Ρέμβη στον ΠΑΣ Α που πήρε την νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα.

Καλύτερος ήταν ο Παμμηλιακός στο πρώτο ημίχρονο φτάνοντας πολλές φορές κοντά στο γκολ έχοντας την μπάλα την περισσότερη ώρα στα πόδια του και αναγκάζοντας την Ρέμβη να επιτίθεται μόνο με αντεπιθέσεις.

milos-milos-life

Ο χρόνος περνούσε και η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα αυξάνοντας το άγχος στις τάξεις του Παμμηλιακού που έπρεπε να κερδίσουν για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για το πρωτάθλημα.
Η λύτρωση για τον ΠΑΣ ήρθε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου με γκολ που πέτυχε και οδήγησε τις ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 1-0.

 
Ελαφρός βελτιωμένη βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο η Ρέμβη αλλά και πάλι καλύτερος ήταν ο Παμμηλιακός που δημιουργούσε φάσεις για να πετύχει και δεύτερο γκολ.
Ο νόμος του ποδοσφαίρου όμως που λέει ότι όταν χάνεις ευκαιρίες θα δεχθείς γκολ λειτούργησε και σήμερα με την Ρέμβη να φέρνει το ματς στα ίσια με γκολ που πέτυχε κοντά στο 75ο λεπτό του αγώνα, φέρνοντας χαρά και στους παίχτες της Τρυπητής που παρακολουθούσαν τον αγώνα.

Οι κίτρινοι προσπάθησαν να κρατήσουν το σκορ με μαζική άμυνα στα τελευταία λεπτά του αγώνα αλλά η μπάλα τους πρόδωσε στην τελευταία φάση του διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares