Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 16:37

Λείπει το Πάθος και η Δύναμη απο τους Σερφιώτες

pano xora-samata saray-25-9-2012

Δεν λέει να συνέλθει η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ και αντιμετωπίζει μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα.

Ακόμη μια ήττα ήρθε, αυτή την φορά από τους Dies Amigos, με τους περισσότερους παίκτες να είναι απόντες από το χορτάρι. Η καλή εικόνα της αμυντικής λειτουργίας αμαυρώθηκε από τα λάθη του τερματοφύλακα, και η επίθεση δεν τα έβγαλε πέρα στο δυνατό παιχνίδι των αντιπάλων, παίζοντας χωρίς μυαλό.


Παρά το άσχημο τελείωμα η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ ξεκίνησε καλά, ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ του Λιβάνιου Ν., και με δυνατά μαρκαρίσματα στο χώρο της μεσαίας γραμμής κρατούσε μακριά τους αντιπάλους της. Τα δοκάρια στέρησαν την δυνατότητα στην ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ να πετύχει γκολ σε δυο περιπτώσεις και σαν μην έφτανε αυτό μια λάθος έξοδος του Λιβάνιου Π, ύστερα από εκτέλεση  φάουλ, έδωσε την δυνατότητα στους Dies Amigos να ισοφαρίσουν λίγο πριν την ανάπαυλα με κεφαλιά. Η ψυχολογία της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ καταρρακώθηκε, και από εκείνο το σημείο και έπειτα δεν ξαναμπήκε στο παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κάκιστο, η επίθεση δεν ήταν καθόλου δημιουργική και σε συνδυασμό με τα λάθη του τερματοφύλακα, χάλασαν την συνταγή. Παρά την δυναμική της εμφάνιση η αμυντική γραμμή δεν άντεξε και δέχτηκε δυο ακόμη γκολ από αντεπιθέσεις και έτσι οι Dies Amigos έφτασαν στην πολυπόθητη νίκη. Το πρόβλημα αυτή την στιγμή στην ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ, πέρα από την έλλειψη εμπειρίας, καθώς φέτος οι 6 στους 10 ποδοσφαιριστές της είναι νεαροί, είναι και η έλλειψη δυναμικής αγωνιστικής παρουσίας. Με εξαίρεση ελάχιστες περιπτώσεις υπήρξε χαλάρωση, σε αυτό το ματς η μπάλα χάνονταν εύκολα στο χώρο του κέντρου, ειδικά στο δεύτερο μέρος, και ο εκνευρισμός περίσσευε.

Η ψυχολογία της ομάδας είναι στα Τάρταρα ύστερα από την δεύτερη συνεχόμενη ήττα για φέτος, και αναζητείται τρόπος ανύψωσης του ηθικού των παικτών, καθώς οι ήττες φέρνουν γκρίνια και απογοήτευση. Το μυστικό αυτής της ομάδας ήταν πάντα η πίστη στον εαυτό της, έχει στο DNA της ψυχή και δύναμη και έχει μάθει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες. Από το επόμενο ματς την ερχόμενη Δευτέρα, οι Gialloblu πρέπει να δείξουν περισσότερη ζωντάνια και τόλμη και να μην τα παρατήσουν αν και πάλι βρεθούν πίσω στο σκορ. Το πάθος που λείπει θα φέρει νίκες, χαμόγελα και επιτυχίες, το ταλέντο άλλωστε υπάρχει.

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε, πόσο μάλλον μια μετάβαση από μια επιτυχημένη χρονιά σε μια νέα με νέα πρόσωπα που θα αναλάβουν κι αυτά με την σειρά τους ηγετικό ρόλο σε αυτή την ΙΔΕΑ. Γιατί η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ είναι ΙΔΕΑ μέσα στα μυαλά μας, και η ΙΔΕΕΣ δεν πεθαίνουν ποτέ.

 

Βαθμολογία

Γκολ

Λιβάνιος Πέτρος

5

-

Δανής Πέτρος

7

-

Βασιλόπουλος Ανδρέας

7

-

Γεροντάρης Νίκος

7

-

Λιβάνιος Νίκος

7

1

Καραγκούνης Άκης

5

-

Νίνης Παντελής

6

-

Μάριος Γεροντάρης

6

-

Γούναρης Γιώργος

6

-

Στέργιος Ανδρέας

6

-

*Αξιολόγηση απόδοσης παικτών: Άριστη: 10 - Κάκιστη: 5

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares