Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013 11:29

Παμμηλιακός 5 αστέρων!

Εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη για τον Παμμηλιακό Α.Σ που είχε για κορυφαίο παίκτη τον Αντώνη Μάνη.

milos-medousa-cafeΠαρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο στάδιο Μήλου, οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα καταπληκτικό παιχνίδι ανάμεσα στον Παμμηλιακό και την ομάδα της BARCELIOMA για την 15η και τελευταία αγωνιστική του Γ΄γύρου . Η διαφορά του σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εξέλιξη του αγώνα αφού μέχρι το 80΄το σκορ ήταν 2-1 και η μία φάση διαδέχονταν την άλλη. Ο Παμμηλιακός ευτύχησε να έχει σε μεγάλη μέρα τον Μάνη που τα έκανε όλα, ενώ και ο τερματοφύλακας του Θέμης Ζούλιας φώναξε παρόν όταν χρειάσθηκε και κυρίως στην φάση του 71΄ που γλίτωσε την ομάδα του από βέβαιη ισοφάριση σε μοναδικό τετ α τετ με τον Παν. Ζούλια. Αυτή η φάση ξύπνησε τους παίκτες του ΠΑΣ που ανέβασαν την απόδοση τους και στο 81΄με τον Αμαρίλντο   σημείωσαν το 3-1 . Από εκείνο το σημείο και μέχρι την λήξη του αγώνα κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο πετυχαίνοντας άλλα 2 γκολ στο 82΄ με τον Μάνη, και στο 90΄ με τον Καμπανάρο ,ανεβάζοντας το τελικό σκόρ στο 5 – 1.

Η ομάδα της BARCELIOMA τέλεια στημένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο , υπό τις οδηγίες του «μαέστρου» παίκτη και προπονητή της Νίκου Μάλλη πάλεψε το παιχνίδι με την γνωστή σε όλους αυταπάρνηση που δείχνουν οι παίκτες της ομάδος σε όλους τους αγώνες. Αν και βρέθηκε στο 22΄να χάνει με 2 – 0 χωρίς να έχει ουσιαστικά κινδυνέψει μέχρι τότε, μπόρεσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι με ένα άπιαστο γκολ από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Αντώνη Βαμβούνη στο 39.

Αυτό το γκολ έδωσε την ώθηση στους παίκτες να πιστέψουν ότι μπορούν να αποσπάσουν κάτι θετικό απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, και πράγματι πάλεψαν το ματς μέχρι το 81΄οπότε έγινε το 3 – 1 και εκεί έληξαν τα πάντα.

Ρεσιτάλ διαιτησίας για ένα ακόμη αγώνα από τον διαιτητή της αναμέτρησης Μαθιουδάκη Γιώργο. Αψογοι ήταν και οι επόπτες Λίλλης Κώστας και Ρούκης Κοσμάς.

podosfairo-pammiliakos-barcelioma-3-3-2013-2

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με τους παρακάτω παίκτες:

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ Α.Σ : Ζούλιας, Δάμης, Μπάλλας, Παπαδόπουλος, Μαρκαντώνης, Καμπανάρος, Μαθιουδάκης, Μάνης, Σίδερης, Ζούλιας, Μαυρογιάννης.

BARCELIOMA: Σπαντίδης, Σοφικίτης, Παπασωτηρίου, Κυρίτσης, Παλαιός, Ζούλιας, Βελετάς, Ψαθάς, Χρόνης, Μάλλης, Βαμβούνης.

Κορυφαίος παίκτης και ΜVP του αγώνα ο Αντώνης Μάνης ο οποίος εκτός του γκολ που πέτυχε είχε ακόμη 3 ασίστ που κατέληξαν σε γκολ.   Τον Μάνη ακολούθησαν σε απόδοση οι Παπαδόπουλος, Καμπανάρος, Ζούλιας, και ο τερματοφύλακας Θέμης Ζούλιας. Από την ομάδα της BARCELIOMA όλοι οι παίκτες κατέβαλαν σπουδαία προσπάθεια, όλοι ήταν διακριθέντες και αν πρέπει να αναφέρομαι κάποιους που φάνηκαν περισσότερο αυτοί ήταν οι Μάλλης, Βαμβούνης, Σπαντίδης, Ζούλιας, Κυρίτσης, και Βελετάς. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα θα πρέπει να αναφέρομε την συνεχή παρότρυνση του προπονητή της BARCELIOMA Νίκου Μάλλη προς του παίκτες που δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να τους καθοδηγεί και να τους παροτρύνει για την νίκη.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.

19΄ΓΚΟΛ!! 1 – 0. Από ασίστ του Μάνη ο Ζούλιας με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα .

22΄ΓΚΟΛ!! 2 – 0. Μαγική ενέργεια του Μάνη που απέφυγε από το κέντρο όποιο βρήκε μπροστά του , νέα ασίστ στον Ζούλια που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για 2η φορά στον αγώνα και 10η στο πρωτάθλημα.

39΄ΓΚΟΛ!! 2 – 1. Απίστευτη εκτέλεση φάουλ του Βαμβούνη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής αφήνει άγαλμα τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, αφού η μπάλα καταλήγει στο αριστερό παραθυράκι. Ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς.

42΄ Ωραίο γύρισμα του Μάλλη από το ύψος του πέναλτι αποκρούει ο Ζούλιας.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ.

49΄ Μετά από ασθενή απόκρουση του Σπαντίδη άουτ το σουτ του Μάνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

54΄ Κόρνερ του Μπάλλα, κεφαλιά του Μάνη εντυπωσιακή απόκρουση του Σπαντίδη.

56΄ Νέα σωτήρια απόκρουση του Σπαντίδη σε τετ α τετ με τον Μάνη.

70΄ Και πάλι STOP από τον Σπαντίδη στον Ζούλια σε νέο τετ α τετ από ασίστ του Μάνη.

71΄ Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Μάλλη από τα αριστερά που αποφεύγει 2 αντιπάλους, φοβερή ασίστ στον αμαρκάριστο Ζούλια Παναγιώτη που δεν μπορεί να σκοράρει μόνος του μπροστά στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, σπαταλώντας την σπουδαιότερη ευκαιρία για το 2 – 2.

77΄ Ατομική ενέργεια του Μάνη από τα αριστερά σέντρα στο πέναλτι δυνατή κεφαλιά του Ζούλια λίγο έξω από αριστερό δοκάρι του Σπαντίδη.

80΄ ΓΚΟΛ!! 3 – 1 Ιδια ατομική προσπάθεια του Μάνη από τα αριστερά η μπάλα καταλήγει στο νεοεισελθόντα Αμαρίλντο που αμαρκάριστος στέλνει την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα .

82!! ΓΚΟΛ!! 4 – 1 Σε φάση διαρκείας στην περιοχή της BARCELIOMA η μπάλα καταλήγει στον Μάνη ο οποίος με δυνατό σουτ θα χρισθεί και αυτός σκόρερ.

90!! ΓΚΟΛ!!   5 – 1 Ατομική ενέργεια του Καμπανάρου σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και η μπάλα στην δεξιά γωνία του Σπαντίδη.

podosfairo-pammiliakos-barcelioma-3-3-2013-3

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares