Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2013 18:41

Μήλος: Pre game και έγγραφα του μακρινού παρελθόντος

Τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στη Μήλο και πρωτότυπα σημαντικά έγγραφα του μακρινού παρελθόντο.

milos-medousa-cafePRE GAME:     ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ. Α.Σ - Α.Ο. ΚΙΜΩΛΟΥ.

Με απόφαση της Επιτροπής διοργάνωσης τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Μήλου, ορίστηκε την Κυριακή 10-3-2013 και ώρα 15,30 να διεξαχθεί η αναβληθείσα αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική μεταξύ των ομάδων ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ – ΚΙΜΩΛΟΥ. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Μαθιουδάκης Γεώργιος με βοηθούς επόπτες τους κ. Κουλακιώτη Στυλιανό και τον κ. Μαυρογιάννη Γιώργο.  

ΜΙΚΡΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Α.Ο.ΚΙΜΩΛΟΥ:  Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του πρώτου σκόρερ και MVP του πρωταθλήματος Γ. Μπερερή ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδος του με την ΤΡΥΠΗΤΗ. Σημαντικές επίσης θα είναι και οι απουσίες του κεντρικού αμυντικού Χρήστου Γαλλή ο οποίος είναι τιμωρημένος, του Βατίστα και του γκολκίπερ Πάρη Κορωναίου. Παίκτες πολύ σημαντικοί, η παρουσία των οποίων θα άλλαζε το επίπεδο και τους στόχους της ομάδος.

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ Α.Σ: Χωρίς προβλήματα συνεχίσθηκε η προετοιμασία των παικτών της β΄ ποδοσφαιρικής ομάδος του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ, που αναμένεται να παραταχθεί πλήρης,  και με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 5-1 επί της BARCELIOMA.

ΤΡΥΠΗΤΗ (20 βαθμοί)   και ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΙ (18 βαθμοί) συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το μεγάλο ντέρμπυ της 1ης αγωνιστικής του 4ου και τελευταίου Γύρου που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την 2η θέση, στην τελική κατάταξη.

BARCELIOMA: Ρεπό θα έχει για 2 εβδομάδες η ομάδα της BARCELIOMA που συνεχίζει την προσπάθεια της με στόχο την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στον 4ο Γύρο. Οι πολλές και παρατεταμένες απουσίες που είχε σε όλη την διοργάνωση   ήταν η αιτία της χαμηλής και πλασματικής βαθμολογικής θέσης στην οποία βρίσκεται η ομάδα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΘΜΟΙ

ΓΚΟΛ

ΝΙΚΕΣ

ΙΣΟ/ΙΕΣ

ΗΤΤΕΣ

1.

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

10

28

41 - 15

9

1

0

2.

ΤΡΥΠΗΤΗ

12

20

29 - 23

6

2

4

3.

ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΣ

11

18

20 - 21

6

0

5

4.

A.O. KΙΜΩΛΟΥ

11

10

27 - 38

3

1

7

5.

BARCELIOMA

12

6

19 - 39

2

0

9

 

ΣΚΟΡΕΡ:  

1ος σκόρερ παραμένει ο Γώργος Μπερερής   της ΚΙΜΩΛΟΥ ο οποίος με τα 2 γκολ που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική έφθασε τα 20.

Στην 2η θέση βρίσκεται ο Άγγελος Ζούλιας του ΠΑΣ ο οποίος επίσης πέτυχε 2 γκολ την προηγούμενη εναντίον της BARCELIOMA και έφθασε τα 10.

Στην 3η θέση βρίσκονται ο Μαρουδίτσης Θεόδωρος της ομάδος ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΙ/ΠΟΛΛΩΝΙΑ και Καμπανάρος Δημήτρης του ΠΑΣ με 8 γκολ.

 

«ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ»

   Δύο πρωτότυπα σημαντικά έγγραφα του μακρινού παρελθόντος παρουσιάζουμε σήμερα που αναδεικνύουν το «υψηλό αθλητικό ιδεώδες» που υπήρχε έντονα αναπτυγμένο μεταξύ των παικτών και Διοικήσεων της εποχής του 1960-1961. Το ένα αφορά τον σπουδαίο Ποδοσφαιριστή του ΠΟΑ Γεώργιο Ανδρίκο και το άλλο αφορά τον Μάρκο Βαμβούνη, ένα από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει το Μηλέικο ποδόσφαιρο.

vamvounis-arxeio

georgio-andriko-arxeio

   Επίσης με το 3ο έγγραφο παρουσιάζουμε το πρωτότυπο δελτίο του Μάρκου Βαμβούνη ποδοσφαιριστή στον ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟ Α.Σ το 1961. Ο Μάρκος Βαμβούνης έχει γράψει την δική του ιστορία με «χρυσά γράμματα» στον χώρο του Μηλέικου ποδοσφαίρου. Υπήρξε ποδοσφαιριστής που διακρίθηκε για το ήθος του και για το σπάνιο ποδοσφαιρικό και αθλητικό ταλέντο του σε αυτά τα δύσκολα χρόνια. Ένας τραυματισμός στάθηκε τροχοπέδη για την εξέλιξη της καριέρας που είχε αρχίσει να διαγράφει σε ομάδες των Αθηνών.

vamvouni-deltio-arxeio

   Ίσως κάποια στιγμή θα πρέπει να τιμηθεί με τον τρόπο που του αξίζει τόσο αυτός όσο και κάποιοι ακόμη ποδοσφαιριστές του παρελθόντος που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο Μηλέικο ποδόσφαιρο.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares