Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013 15:33

Οι Πειρατές μετά τη Σίφνο είναι έτοιμοι να κουρσεύσουν και το ΟΑΚΑ

Οι πρωταθλητές 5Χ5 Σίφνου 2012-2013 "Πειρατές" δείχνοντας ότι "την ψάχνουν" για διακρίσεις και εντος αλλά και εκτός συνόρων δήλωσαν συμμετοχή στο χορηγικό τουρνουά της Adidas "Team Five Challenge" που θα διεξαχθει στα γήπεδα τένις του ΟΑΚΑ 18-19 Μαΐου και επιλέχτηκαν μεταξύ πολλών ομάδων (κυρίως διότι ήταν ελάχιστες οι επαρχιώτικες ομάδες που δηλώσαν συμμετοχή) καλούμενοι να αποδείξουν ότι δεν είναι μόνο η καλύτερη ομάδα 5Χ5 της Σίφνου και δευτεραθλητες Δυτικών Κυκλάδων.


Σύσσωμο το ράστερ θα είναι στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις για να διεκδικήσει το όνειρο της κατάκτησης του τουρνουά αυτού, όχι μόνο για ιστορικούς λόγους αλλά και για το έπαθλο το οποίο μόνο αδιάφορο δεν είναι αφού η νικήτρια ομάδα θα ταξιδέψει στα μέσα Ιουνίου στη Γαλλία για να γνωρίσει τον Ζινταν και να αγωνιστεί μαζί του.
Οι αγώνες θα είναι νοκ-αουτ και θα ξεκινήσουν το Σάββατο 18/5 στις 9 το πρωί.
Οι "Πειρατές" θα προσπαθήσουν να κάνουν περήφανη τη Σίφνο και να επιστρέψουν με μια ακόμα διάκριση στο παλμαρε τους προσθέτοντας βάρος στη φανέλα τους και εμπειρίες στην σύντομη αλλά τόσο πετυχημενη ιστορία τους.

Ο Σπύρος Λεμπέσης δήλωσε τα εξής: Συμπαίχτες με ομαδικό πνεύμα, μεγαλωμένοι όλοι οι παίχτες στην ίδια γειτονιά ενός χωριού του Νησιού μας με σχετικά καλό μέσω όρο ηλικίας άλλοι πλέον στο νησί και άλλοι φοιτητές στην Αθήνα αλλά με κοινό στόχο και χόμπυ το ποδόσφαιρο.
Αγαπημένες μας διοργανώσεις αυτές του 5x5 όπου έχουμε συμμετάσχει σε αρκετές είτε στο νησί είτε στην Αθήνα με πολύ καλά αποτελέσματα και τίτλους...
Μας ενθουσιάζει η ιδέα του να συμμετάσχουμε στην διοργάνωση και μας δελεάζει το όνομα του Ζιντάν, ένας παίχτης που μεγαλώσαμε με τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα...

Το ρόστερ αποτελείτε από τους: Γρηγορης Λεμπεσης (C), Σπυρος Λεμπεσης, Βαγγελης Μαζαρος, Ντινος Μπελιος, Αντωνης Λεμονης, Γιωργος Κιτσαλης, Αλεξανδρος Κιτσαλης, Γιαννης Ζαμαριας, Παναγιωτης Χρυσος, Κωστας Μαστροκαλος, Δημητρης Ποντικης.

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares