Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013 21:47

Με τα παιδιά του Παμμηλιακού

Η ομάδα του Παμμηλιακού αναγκάστηκε λόγω των καιρικών συνθηκών, να παραμείνει για δύο επιπλέον μέρες στο νησί της Πάρου, καθώς δεν υπήρχε δρομολόγιο επιστροφής.

Μόνο ο Θέμης Αιβαλιώτης με τον Παναγιώτη Τσιριγωτάκη, πρόλαβαν και έφυγαν για Πειραιά το βράδυ της ημέρας του αγώνα και ο Στάθης Παπαδημητρίου, που επέστρεψε στην Πάτρα, όπου σπουδάζει την επόμενη.

Η υπόλοιπη αποστολή παρέμεινε στην Πάρο και μας δόθηκε η ευκαιρία να τους επισκεφτούμε και να τους γνωρίσουμε εκτός γηπέδου.

Δεν τους συμβαίνει για πρώτη φορά.

Έχουν αποκλειστεί στο παρελθόν  στη Σύρο, στη Σέριφο, ακόμα και στη Φολέγανδρο!

alt

Βρήκαμε τα παιδιά σε γνωστό στέκι της Παροικιάς, μιλήσαμε μαζί τους, όχι μόνο για ποδόσφαιρο και νοιώθουμε την ανάγκη να μεταφέρουμε τις πολύ καλές εντυπώσεις που μας άφησε η ανθρώπινη επαφή μαζί τους.

Συγκροτημένοι χαρακτήρες, με σεμνότητα, χιούμορ και άποψη.

Ο Αργύρης με την προσωπικότητα του, ο Ηλίας που υπέφερε ακόμα καθώς ο τραυματισμός του δεν τον είχε αφήσει να κοιμηθεί καλά, ο Στάθης μίλαγε για την φοβερή φοιτητούπολη που ζει και για το μεγάλο ελάττωμα του σχετικά με την ομάδα που υποστηρίζει, ο Μάριος που ήταν μάλλον ανακουφισμένος για την ματαίωση του δρομολογίου, καθώς τον πειράζει η θάλασσα, ο Γιάννης-Τζοβάνι που αυτή την φορά δεν μπόρεσε να σκοράρει, ο Κλαούντιο που παθαίνεις σοκ όταν τον δεις από κοντά, αφού μέσα στο γήπεδο φαίνεται από το στυλ του σαν παλαίμαχος, ενώ είναι μόλις 19 ετών, ο επίσης νεαρός Άγγελος, ο παραπονιάρης Κλάιντι [με το δίκιο του], ο Θέμης που πρόλαβε και έκανε τα κονέ του με τους συνομήλικους του του ΑΟΠ και βγήκε μαζί τους, ο Αντώνης, ο Γιώργος και ο Μίγκεν που ήταν απασχολημένος, αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες!

Εικόνα ελπίδας να τους βλέπεις να αστειεύονται, παίζοντας μπιλιάρδο με τα Παριανόπουλα, συνειδητοποιείς την κοινωνική δυναμική του ποδοσφαίρου και καταλαβαίνεις ότι τα νέα παιδιά τείνουν να φέρουν ένα διαφορετικό επίπεδο στο πολύπαθο άθλημα που αγαπάμε.

Να υπογραμμίσουμε ότι πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, ζουν σε άλλες πόλεις επειδή σπουδάζουν.

Έρχονται από Αθήνα, Πάτρα ακόμα και το Ηράκλειο για τα παιχνίδια, δείγμα της αγάπης τους για την ομάδα και το νησί τους.

Μαζί τους και ο προπονητής τους Ζαχαρίας Γκούτζας, ένας αντισυμβατικός άνθρωπος, με άποψη, γνώσεις και φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο,  που άσχετα αν συμφωνείς η διαφωνείς, του αναγνωρίζεις το θάρρος της γνώμης του που την υποστηρίζει χωρίς να νοιάζεται να γίνει κατ'ανάγκη αρεστός.

Καλή επιστροφή παιδιά!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Συλλυπητήρια από Άρη Σύρου Εκλογές στον Ανδριακό »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares