Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 22:06

Α.Ο. Σύρου: Προσφορά αγάπης στην 3η ηλικία

Αντιπροσωπεία της ομάδας θα επισκεφτεί την Μητροπολίτη Δωρόθεο παραμονή των Χριστουγέννων Αντιπροσωπεία της ομάδας θα επισκεφτεί την Μητροπολίτη Δωρόθεο παραμονή των Χριστουγέννων

Πιστός και φέτος στο ραντεβού του με την κοινωνική αλληλεγγύη ο Α.Ο. Σύρου, έχει προγραμματίσει να βάλει το δικό του λιθαράκι στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Έτσι (όπως και πέρυσι) θα προσφέρει τρόφιμα σε συνεργασία με τα σούπερ μάρκετ"Βιδάλης", στο γηροκομείο του Αγιου Παντελεήμονα και των Ταλάντων (Αγιος Ιωάννης).

Η παράδοσή τους θα γίνει στα γραφεία της Μητρόπολής μας, η οποία θα αναλάβει και την αποστολή τους. Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας της ομάδας, στα γραφεία της Μητρόπολης θα γίνει την Τρίτη, παραμονή Χριστουγέννων στις 11 π.μ όπου θα τους υποδεχτεί ο Μητροπολίτης Δωρόθεος, με τον οποίο θα ανταλλάξουν και ευχές ενόψει των εορτών.

Διακοπές ως τις 2 Ιανουαρίου 

Στον αγωνιστικό τομέα οι παίκτες του ΑΟΣ πραγματοποίησαν την Παρασκευή 20/12 την τελευταία τους προπόνηση για το 2013 αφού όλοι πήραν εορταστική άδεια και θα επανέλθουν στη δράση στις 2 Ιανουαρίου πλέον. Το κλίμα ήταν πολύ καλό καθώς η ομάδα αποχαιρετά τον χρόνο μόνη στην πρώτη θέση και με την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Ο Μάκης Πούλος τους επισήμανε να προσέξουν ιδιαίτερα τη διατροφή τους τις μέρες των εορτών, ενώ όλοι τους πέρασαν από τη... ζυγαριά, κάτι που θα γίνει και με την επιστροφή τους στις προπονήσεις.  

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares