Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 09:05

Με καλή μουσική και πολύ χορό αποχαιρέτησε το 2013 ο Πανσιφναϊκός!!

Το LIVE με τον Πανσιφναϊκό, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Xodos Club είχε πολύ μεγάλη απήχηση από τον κόσμο που γέμισε το μαγαζί.

Όλοι μαζί τραγούδησαν και χόρεψαν υπό τους ήχους του βιολιού του Παπά Στρατή που έδωσε μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά!

Τη βραδιά ξεκίνησαν τα αδέλφια Αυγουστής και Ευθύμης Γαλανός στο τραγούδι και στο λαούτο αντίστοιχα από την Κίμωλο, μαζί με τον Τάσο Μπελούκη – Μαγκάλα από την Πάρο στο βιολί, που ταξίδεψαν τους παραβρισκόμενους με μελωδίες από όλες τις Κυκλάδες.

Το γλέντι όμως άναψε για τα καλά όταν πήρε το βιολί του ο Παπά Στρατής που έδειξε σε όλους ότι η τέχνη του βιολιού δεν ξεχνιέται και απογείωσε τους παραβρισκόμενους με το κέφι και τις δοξαριές του!

Για τρεις ολόκληρες ώρες έπαιζε ασταμάτητα , συνοδευόμενος άλλοτε με τα αδέλφια Γαλανού και άλλοτε με τους Σιφνιούς μαθητές του Φίλιππο Πατριάρχη και τα ξαδέλφια Νίκο και Νικόλα Μαυρογιάννη.

Οι νεαροί οργανοπαίχτες παίζοντας ένα ποτ πουρί από Σιφνέικους – Ευρωπαικούς χορούς έδειξαν σε όλους ότι μπορούν να βαδίσουν στα χνάρια του δασκάλου τους.

Η βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις με χαρακτηριστικότερες αυτής την κλήρωση μετά από λαχειοφόρο αγορά ενός SonyPlaystation 4 από το κατάστημα Γερμανός του αντιπροέδρου του ΠΑΣ Ιωάννη Χουζούρη και την άνοδο στην πίστα της προέδρου του ΠΑΣ Ευαγγελίας Ατσόνιου που τραγούδησε μαζί με το Σιφνέικο τακίμι έναν παραδοσιακό τραγούδι της Σίφνου.

Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι το πρωί και όλοι ευχαριστήθηκαν αυτή τη μοναδική βραδιά που ήταν ευκαιρία για όλο τον κόσμο να αφήσει στην άκρη τα προβλήματά του και να διασκεδάσει με καλή παρέα.

Το ΔΣ του Πανσιφναϊκού θα ήθελε να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Xodos Club που φιλοξένησε αυτή την εκδήλωση, τον Κωστή Λουκατάρη, τον Φίλιππο Πατριάρχη το Νίκο και το Νικόλα Μαυρογιάννη και φυσικά τους αδελφούς Αυγουστή και Ευθύμη Γαλανό από την Κίμωλο αλλά και τον Τάσο Μπελούκη – Μαγκάλα από την Πάρο που μας χάρισαν μοναδικές μελωδίες.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Παπά Στρατή Συρίγο για την μεγάλη τιμή που μας έκανε και κόσμησε με την παρουσία του και το βιολί του αυτή μας την εκδήλωση!

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους, Καλά Χριστούγεννα, Χαρούμενο και δημιουργικό το 2014!!!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares