Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013 18:59

Ο ΑΟ Σύρου στο πλάι του συνανθρώπου [pics]

Ένα ξεχωριστό χρώμα στις ευχές που δέχθηκε σήμερα στην κατοικία του ο Μητροπολίτης Δωρόθεος έδωσε η επίσκεψη αντιπροσωπείας του Α.Ο. Σύρου.

Με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Φώσκολο, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και παιδιά των ακαδημιών, η ιστορική ομάδα της Σύρου παρέδωσε τρόφιμα (από τα Σούπερ Μάρκετ Βιδάλης) για τα δυο γηροκομεία (Αγίου Παντελεήμονα και Ταλάντων) της Σύρου. Επίσης ευχήθηκε στον Μητροπολίτη τα χρόνια πολλά και κάθε επιτυχία στο σπουδαίο έργο που επιτελεί, ενώ του έδωσε και το νέο ημερολόγιο του Συλλόγου για το 2014.

Καλό κλίμα

Ο Σεβασμιώτατος από την πλευρά του, άνθρωπος με ιδιαίτερη αίσθηση του καλού χιούμορ, αφού παρομοίασε τον πρόεδρο της ομάδας με τον... Ζαν Πολ Μπελμοντό (λόγω στυλιστικών επιλογών προφανώς) ανταπέδωσε τις ευχές για τη νέα χρονιά που έρχεται, ευχαρίστησε για την ευγενική προσφορά της ομάδας και ευχήθηκε στο άμεσο μέλλον οι συνάνθρωποί μας να μην έχουν ανάγκη πλέον τέτοιες προσφορές τροφίμων, αλλά απλά μόνο την αγάπη των συνανθρώπων τους.

Επίσης έδωσε στα μέλη της ομάδας που βρέθηκαν στην Μητροπολιτική κατοικία ένα σημειωματάριο, με παιδικές ζωγραφιές στο εξώφυλλό. Σε μια αποστροφή του λόγου του επίσης αποκάλυψε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Σύρο ρωτούσε να μάθει πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Α.Ο. Σύρου.

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα θερμή με την παράσταση πάντως να... κλέβει κάποια στιγμή ο Αντιπρόεδρος του ΑΟΣ Πέτρος Ραουζαίος, που αφού εξήρε το έργο του Μητροπολίτη, ευχήθηκε να τον δούμε κάποια στιγμή στην ύπατη εκκλησιαστική θέση στον ελλαδικό χώρο.

Περαιτέρω ενίσχυση

Τέλος παρούσα στη συνάντηση ήταν και η επιχειρηματίας Ράνια Νικολοπούλου, που παρέδωσε στον Μητροπολίτη, δυο επιταγές (συνολικής αξίας 4.000 ευρώ) προκειμένου να διατεθούν για κοινωφελείς σκοπούς. Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν μετά από bazaar που διοργάνωσε η ίδια!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Συριανή ομάδα επιτελεί κοινωνικό έργο, καθώς ο ΑΟ Σύρου είχε επαναλάβει την ίδια κίνηση κατά την περσινή χρονιά.

55AOS DOROTHH1AOS DOROTH 2AOS DOROTH 3AOS DOROTH 6AOS DOROTH 10DSC 000001DSC 0026DSC 0028DSC 0034DSC 0057DSC 0060DSC 0062DSC 0065DSC 0074DSC 0076

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares