Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2014 13:41

Αθλητισμός ελεύθερος

Έλυσε τα χέρια Περιφερειών και Δήμων η Κυβέρνηση με εξάμηνη παράταση στο θέμα της αδειοδότησης των αγωνιστικών χώρων Έλυσε τα χέρια Περιφερειών και Δήμων η Κυβέρνηση με εξάμηνη παράταση στο θέμα της αδειοδότησης των αγωνιστικών χώρων

Εδώ και μέρες υπήρχε έντονη φημολογία σχετικά με το ζήτημα των αδειδοτήσεων τόσο για τα ανοιχτά όσο και για τα κλειστά γυμναστήρια της Ελλάδας καθώς όπως είναι γνωστά τα περισσότερα (αν όχι όλα) δεν έχουν άδειες λειτουργίας και είναι στον αέρα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι έγινε μάχη για την έναρξη των πρωταθλημάτων σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ (που μας αφορούν άμεσα) και υπήρξαν αναβολές αγώνων.

Αν και είχε ειπωθεί ότι θα λυθεί το πρόβλημα , εντούτοις έμεινε στα χαρτιά, πήρε παράταση έως τα τέλη του χρόνου και τώρα στο …παραπέντε ήρθε μία ακόμη παράταση έως το τέλος της χρονιάς από την Πολιτεία για να σώσει τη χρονιά. Μάλιστα όπως ανακοινώθηκε «Προσωρινή λύση στο θέμα των αδειών των γηπέδων μέχρι το καλοκαίρι του 2014, έδωσε η Πολιτεία, καθώς μέχρι τότε, όλα τα κλειστά γυμναστήρια θα μπορούν να φιλοξενούν αγώνες χωρίς τα προβλήματα αναβολών που παρουσιάστηκαν κατά την έναρξη των εφετινών πρωταθλημάτων όλων των αθλημάτων. Με βάση την ΤΥ-Δ/9550/οικ. 38637/ 24/12/2013 κοινή υπουργική απόφαση χορηγήθηκε παράταση της άδειας λειτουργίας των γυμναστηρίων έως τις 30/6/2014. Για τα γυμναστήρια που δεν είχαν ήδη άδεια χορηγήθηκε παράταση προθεσμίας ολοκλήρωσης των διαδικασιών αδειοδότησης μέχρι τις 30/6/2014. Στο μεταξύ διάστημα, παρέχεται η δυνατότητα για έκδοση προσωρινών αδειών, οι οποίες θα ισχύουν μέχρι την ίδια ημερομηνία (30/6/2014)» Αυτή ήταν από την ΕΟΠΕ όσον αφορά τα κλειστά γυμναστήρια (βλ ΔΑΚ) όμως το ίδιο ισχύει και για ανοιχτά. Και έτσι οι Δήμοι μπορούν άνετα να βρουν χρόνο ώστε να πραγματοποιήσουν επιτέλους τις μελέτες εκείνες που θα δώσει το δικαίωμα νομιμοποίησης των αθλητικών χώρων εντός της …επικράτειας τους.

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares