Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014 20:34

Εβγαλε "ειδηση" η κοπη της πιτας του Α.Ο.Τηνου‏

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  χθες το απόγευμα στην καφετέρια "la Strada" η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Τήνου. Στην τελετή παρευρέθηκαν  ο Δήμαρχος Τήνου Κος Κροντηρας οι Αντιδήμαρχοι Τήνου Κύριοι Λαγουρος και  Ζαλώνης, ο Πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Κος Σανταμουρης ο Γεν. Γραμματέας του Δημ. Συμβουλίου Κος Κανακάρης καθώς και εκπρόσωποι όλων τον αθλητικών σωματείων του νησιού και φυσικά όλοι οι παίκτες της ομάδας από τα τμήματα της ακαδημίας έως και του ανδρικού τμήματος.

  Στην συνεχεία το λόγο πήρε  ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ Κος Περιαλης ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα λόγω της εποχής που ζούμε και εν συνεχεία ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους στην εκδήλωση επίσης ευχαρίστησε τον  Δήμο Τήνου τόσο για την οικονομική του συνεισφορά όσο για την προσπάθεια του ώστε να αδειοδοτηθεί το γήπεδο όσο και για όλες της εργασίες που έχουν γίνει σε αυτό άλλα ωστόσο εξέφρασε και το πρόβλημα του το ότι ο χλοοτάπητας είναι κατεστραμμένος και ότι εγκυμονεί πολλές παγίδες για του αθλητές.Επίσης ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο μητροπολίτη Κο Δωρόθεο Β' για την βοήθεια του στην ομάδα καθώς και τους Κυρίους Ζαλώνη Ν. για το κέρασμα του προς την ομάδα και τον Κο Χάλαρη Ευάγγελο για την προσφορά του σε αθλητικό υλικό.

  Αμέσως μετά το λόγο ανέλαβε ο Ταμίας της ομάδας Κος Ζαλωνης Αλ. κάνοντας ένα απολογισμό του σωματείου για την χρονιά που πέρασε άλλα ταυτόχρονα έβγαλε και μια είδηση που

για πρώτη φορά ακούγεται επίσημα από χείλη παραγόντων τον ομάδων ότι  οι δυο ομάδες του νησιού μας ο Α.Ο.Τήνου και η Α.Ε Στενής είναι σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις για να μην πούμε σε τελικές ώστε να γίνει ένωση των δυο και να συμβαδίσουν μαζί ποιο δυνατοί την νέα χρονιά.

  Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία ευλόγησε ο πατέρας Νικόλαος Μαραγκός ο οποίος ευχήθηκε και αυτός  με την σειρά του καλή χρονιά. Επίσης πραγματοποιήθηκε και η  κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που ήταν προγραμματισμένη  με δώρα  για τους τυχερούς δυο tablets.Μεγάλοι νικητές των δυο δώρων ήταν  οι Κύριοι Ζαλώνης Ιωάννης και Μουρικης Γεώργιος 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares