Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 17:00

Έκοψε την πίτα η Άνω Μερά [pics]

Μέσα σε ένα ζεστό περιβάλλον και με τη συμμετοχή πολλών Μυκονιατών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιανουάριου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΣ Άνω Μεράς.

Η εκδήλωση έγινε στο "Aquarius" στην Άνω Μερά, όπου παρευρέθησαν πολλοί φίλοι του σωματείου και γενικότερα του ποδοσφαίρου παρευρήθηκαν.

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου της Άνω Μεράς Νικολάος Σαντοριναίος πήρε πρώτος τον λόγο και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους. Ακολούθησε η Δήμαρχος του νησιού κυρία Ειρήνη Γρυπάρη που εξήρε το έργο του σωματείου, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον.

Ανάμεσα στους προσκαλεσμένους ήταν και ο πρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου κύριος Αλέξανδρος Κουκάς, Ο πρώην Πρόεδρος του σωματείου Νικόλαος Κοντιζάς, ο αντιπρόεδρος κ. Νικολιουδάκης Κωνσταντίνος, ο ταμίας κ. Πεκραντώνης Γιάννης, ο γενικός αρχηγός κ. Μιχάλης Κουκάς, όπως και οι προπονητές κ. Τζιώβας και κ. Τσιφούτης και πολλοί τοπικοί άρχοντες της Μυκόνου.

Επίσης το παρόν έδωσαν και γονείς των ποδοσφαιριστών και πολλοί ακόμα που είναι δίπλα στο σωματείο.
Στην εκδήλωση υπήρχαν δώρα για τους τρεις τυχερούς που θα κέρδιζαν τα φλουριά, αλλά και λαχειοφόρος αγορά.

Οι τρεις τυχεροί που τους έπεσε το φλουρί ήταν: Γωγώ Ραϊου (κόσμος), Σεϊκ Τουρέ (Ανδρική ομάδα), Γιώργος Σταυρακόπουλος (Ακαδημίες).

Φωτογραφίες εδώ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares