Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 14:32

Θα τα καταφέρουμε [pics]

Σε μία ζεστή εκδήλωση, που έγινε χθες 12/3 στο ξενοδοχείο "Νησάκι" ο ΑΟ Σύρου πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Παρόντες το διοικητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλοι της ιστορικής συριανής ομάδας. 

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φώσκολος, ο Αντιπρόεδρος Πέτρος Ραουζαίος, τα μέλη του Δ.Σ. και ο νέος προπονητής Γ. Ζαχαρίου, εξέφρασαν την πίστη τους ότι ο ΑΟ Σύρου θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του.

Στη εκδήλωση έδωσαν το παρών σημαντικός εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και τοπικών φορέων, μεταξύ αυτών οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι Σύρου, Ανδρέας Γιαλόγλου και Γιώργος Μαραγκός, όπως και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Γιάννης Σιγάλας, που με τη σειρά τους ευχήθηκαν στο σωματείο να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει και να καταφέρει να κάνει πράξη το όνειρο της ανόδου στην Γ’ Εθνική.

 Το σωματείο της Σύρου βράβευσε τον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεου, στον οποίον απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, για την αρωγή του στις προσπάθειες του Α.Ο. Σύρου, όπως επίσης και για την γενικότερη προσφορά του στον αθλητισμό του τόπου.

 Επίσης τιμήθηκαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, που έχουν γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία του Α.Ο. Σύρου, καθώς και οι χορηγοί που συνδράμουν σημαντικά στην ομάδα.

Μεταξύ αυτών ο χρυσός χορηγός Ειρηναίος Φρέρης και ο σπόνσορας ΒΙΔΑΛΗΣ ΜΑΡΚΕΤ. Από τους παλαίμαχους βραβεύτηκαν ο Γιώργος Μαύρος και Παναγιώτης Μαυράκης.

DSC 0075DSC 0080DSC 0086DSC 0094DSC 0095DSC 0096DSC 0105DSC 0110DSC 0116DSC 0123

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares