Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 12:42

Ευχαριστήριο σε ΛΑΒΑ Α.Ε. απο Παμμηλιακό

Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ΛΑΒΑ Μεταλλευτική & Λατομική ΑΕ του ομίλου Lafarge βρέθηκε πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος του Παμμηλιακού κ.Μιχάλης Βαμβακάρης.

MHLOS NEW-2013Θέλησε με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει από κοντά την εταιρία και ιδιαίτερα τον διευθυντή της κ. Δημήτρη Τσίπρα για την συμβολή τους στα αθλητικά δρώμενα του συλλόγου

Ο πρόεδρος του Παμμηλιακού παρέδωσε στον εκπρόσωπο της εταιρίας στη Μήλο ένα κάδρο της ομάδας, από την περσινή πορεία της στο πρωτάθλημα Κυκλάδων.

Τον πρόεδρο υποδέχτηκε όλο το προσωπικό των εγκαταστάσεων της ΛΑΒΑ στο Χάλακα με την παρουσία του αρχηγού του Παμμηλιακού Αργύρη Σίδερη, ο οποίος είναι εργαζόμενος της, να δεσπόζει! Μάλιστα για την υποδοχή είχε φτιαχτεί από ξύλο ταμπέλα που ανέγραφε: ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ ένα νησί ένας σύλλογος και στο Χάλακα και παντού – PammiUltras.

Ο Παμμηλιακός Αθλητικός Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την εταιρία ΛΑΒΑ ΑΕ και προσωπικά τον κ.Τσίπρα Δημήτρη για την στήριξη και την πολύτιμη βοήθειά τους, στην προσπάθεια του συλλόγου για την προαγωγή του αθλητισμού και την προβολή του νησιού μας στο Κυκλαδίτικο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares