Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 13:31

Και η Θύελλα στο πλευρό του Αντώνη

Τελικά η ανακοίνωση – έκλυση των συλλόγων του Φιλωτίου ευαισθητοποίησε όλους τους Έλληνες και ειδικά τους Κυκλαδίτες, οι οποίοι τόσο σε συλλογικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο δείχνουν την έμπρακτη στήριξη τους στον συνάνθρωπο μας Αντώνη Μουστάκη (Κόρακα), που τόσο την έχει ανάγκη.

Σήμερα έγινε γνωστή και η κίνηση ανθρωπιάς από την Θύελλα Καμαρίου, το Δ.Σ. της οποίας έδειξε την ευαισθησία του σε τέτοιου είδους ζητήματα, καταθέτοντας το ποσό των 500€ στον λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την στήριξη του Αντώνη.

Εντύπωση κάνει το γεγονός ότι υπήρξε κίνηση και από τους παίκτες της Θύελλας και συγκεκριμένα από τον Αρτέμη Δακουτρού, ο οποίος έδειξε μεγάλη ευαισθησία και πρόσφερε άμεσα έναν οικόσιτο γουρούνι, προκειμένου να έβγαινε με λαχνούς στην κλήρωση και έτσι να συγκεντρωθεί ένα ποσό που θα διατεθεί για τον ιερό σκοπό. Όμως η διοίκηση του σωματείου από την Σαντορίνη αποφάσισε η δωρεά να κρατηθεί για μελλοντική χρήση σε κάποια χοροεσπερίδα και το ποσό να διατεθεί από τους ίδιους.

Πάντως η μέχρι τώρα κινητοποίηση είναι μεγάλη, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που επικοινωνούν καθημερινά με την οικογένεια και τον γιο του Αντώνη, Δημήτρη Μουστάκη (παίκτη του ΑΜΣ Φιλωτίου) δηλώνοντας την συμπαράστασή τους, όπως και σωματεία από τις Κυκλάδες που είναι έτοιμα να βοηθήσουν.

Ας δείξουμε την ανθρωπιά μας!

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares