Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 14:39

Κοντά στα ταλαιπωρημένα παιδιά η Θύελλα

Σε μία μεγάλης σημασίας δράση προχώρησαν τα τμήματα της Θύελλας Καμαρίου, που στέκονται στο πλάι των παιδιών που ταλαιπωρούνται από  νεοπλασματικές ασθένειες και περιθάλπονται σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
Με επιτυχία στέφθηκε η κοινωνική δράση της ομάδας μας σε συνεργασία με την διαδικτυακή ομάδα ‘’Ας μην μείνουμε στα λόγια’’, η οποία αφορούσε την συλλογή διαφόρων υλικών για την κατασκευή λαμπάδων και άλλων Πασχαλινών στολιδιών για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες που μένουν σε ογκολογικές κλινικές της χώρας λόγω θεραπειών και τα οποία είναι σε καραντίνα λόγω του ιού της γρίπης.
Η προσφορά των αθλητών (μικρών και μεγάλων) αλλά και των ανθρώπων της ομάδας μας ήταν μαζική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία!
Το Δ.Σ. της ομάδας συγχαίρει όλους όσους προσπάθησαν για αυτή την κίνηση ανθρωπιάς αλλά και εκείνους που προσέφεραν κάτι μικρό για αυτούς το οποίο είναι πραγματικά μεγάλο για κάποιους άλλους!
Η διαδικτυακή ομάδα ‘’Ας μην μείνουμε στα λόγια’’ facebook.com/groups/oxi.mono.logia/ δημιουργήθηκε το 2008, δρα μέσω του Facebook και απαρτίζεται από 40 ενεργούς εθελοντές και περίπου 7.000 μέλη.
Οργανώνει 4-5 τακτικές εκδηλώσεις τον χρόνο, όπως το Πάσχα με παιχνίδια, τον Ιούνιο με βιβλία και παραμύθια, τον Σεπτέμβριο με είδη ζωγραφικής, τα Χριστούγεννα με παιχνίδια επίσης, κι άλλα πολλά.
Τα δώρα μοιράζονται -κατόπιν συνεννόησης με τις προϊσταμένες των τμημάτων- στα παιδάκια που νοσηλεύονται στις ογκολογικές κλινικές Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου Κρήτης.
Αν κι εφόσον περισσέψουν κάποια, μοιράζονται στους ξενώνες της Φλόγας και στο τμήμα μαγνητικού αξονικού τομογράφου του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία.
Επιπλέον δραστηριότητες της ομάδας: Βιβλιοθήκη στο γενικό νοσοκομείο Κατερίνης, αγάπη στα παιδιά του Εθνικού Νηπιοτροφείου Καλλιθέας.
Επικοινωνία: oxi.mono.logia@ gmail.com

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares