Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 23:33

ΟΡΘΟΥΓΕΙΑ: Πολύτιμη προσφορά για όλους τους αθλητές

Ο κ. Ευάγγελος Κάρλοβιτς, ένας άνθρωπος της επιστήμης και του αθλητισμού και το κατάστημα ''ΟΡΘΟΥΓΕΙΑ'' που διατηρεί στη Νάξο, προσφέρουν δωρεάν πελματογράφημα και πλήρη έλεγχο των κάτω άκρων σε όλους τους αθλητές που το επιθυμούν.

orthoΟ πτυχιούχος Φυκοθεραπευτής που θα επιμεληθεί αυτής της προσφοράς μπορεί με τις συμβουλές του να συμβάλει σημαντικά, τόσο στην αποφυγή τραυματισμών, όσο και στην βελτίωση των επιδόσεων.
Η επιστολή του κ. Ευάγγελου Κάρλοβιτς αναφέρει:
Αγαπητοί αθλητές,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το κατάστημα ορθοπεδικών ειδών «ΟΡΘΟΥΓΕΙΑ», το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Έλλης (δίπλα στην ACS Courier), προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ πελματογράφημα αλλά και πλήρη κλινικό εμβιομηχανικό έλεγχο ποδιών. Σκοπός είναι η πλήρης αξιολόγηση όλων των αθλητών, έτσι ώστε να εντοπιστούν μηχανικά και σκελετικά προβλήματα των κάτω άκρων όπως πλατυποδία, κοιλοποδία, ανισοσκελία και άλλα. Τέτοια προβλήματα συχνά οδηγούν σε τραυματισμούς  όπως διαστρέμματα, τενοντίτιδες, θλάσεις, πόνο στα γόνατα και στη μέση, πρόωρη κόπωση και μειωμένες επιδόσεις. Μετά την εξέταση και εφόσον το επιθυμείτε μπορούμε να προχωρήσουμε στην ειδική κατασκευή ανατομικού πέλματος, σύμφωνα με την παθολογία ή απλά για την πρόληψη τραυματισμών. Τα πέλματα ειδικής κατασκευής δεν αλλάζουν την δομή του ποδιού, αλλά προσφέρουν υποστήριξη ενάντια σε δυνάμεις που καταπονούν όχι μόνο τα πόδια αλλά και ολόκληρο το σώμα, με συνέπεια την μείωση πιθανών τραυματισμών ή αντιμετώπιση αυτών.
Την επιμέλεια θα έχει ο Ευάγγελος Κάρλοβιτς (Φυσικοθεραπευτής-Πτυχιούχος ΑΤΕΙ Αθηνών) κατόπιν ραντεβού, τα οποία θα κλείνονται στο κατάστημα «ΟΡΘΟΥΓΕΙΑ» ή τηλεφωνικά στον αριθμό: 22850 22254.

Φιλικά,
Ευάγγελος Κάρλοβιτς

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares