Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 20:41

Εκπτώσεις στα εισιτήρια του ''Tinos Marble Trail‏''

Όλοι οι αθλητές/τριες καθώς και οι συνοδοί που θα συμμετάσχουν στο Tinos Marble Trail στις 4 Σεπτεμβρίου θα έχουν 30% έκπτωση στα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής στο Νησί της Τήνου καθώς και 20% στα οχήματα (I.X-Moto).


Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι εταιρείες Fast Ferries και Golden Star Ferries.

Βλέπε οδηγίες

Η διασύνδεση με το Νησί της Τήνου γίνεται μέσω των λιμανιών Πειραιά και Ραφήνας καθώς και από τα γειτονικά νησιάΜύκονο,Σύρο,Άνδρο,Πάρο,Νάξο.

Η Τήνος δεν διαθέτει αεροδρόμιο αλλά όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να χρησιμοποιήσει το αεροδρόμιο της Μυκόνου και της Σύρου και από εκεί με πλοίο άμεσα να μεταβεί στο Νησί.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ – ΔΙΑΜΟΝΗ
Για την οικονομικότερη μετακίνηση και διαμονή αθλητών και συνοδών η Διοργάνωση έχει εξασφαλίσει εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια καθώς και σε ενοικιαζόμενα οχήματακαταλύματα και ξενοδοχεία στο Νησί της Τήνου.

Για την ευκολότερη εξυπηρέτηση σας την ημέρα των αγώνων προτείνεται η διαμονή στους οικισμούς Πύργου και Πανόρμου.

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

H έκπτωση αφορά την διοργάνωση του Tinos Marble Trail  και ισχύει  για την περί0δο 02 – 05 /09/16 για όσους έχουν ολοκληρώσει τηνπληρωμή τους στους αγώνες.

Τα ονόματα των συμμετεχόντων αθλητών και  συνοδών  θα δοθούν στις συνεργαζόμενες ακτοπλοϊκές εταιρείες  για να προωθηθούν στα αντίστοιχα κεντρικά πρακτορεία.Η κράτηση αλλά και η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τους αθλητές και συνοδούς  μετά από αντίστοιχη επιβεβαίωση.Λόγω τουριστικής περιόδου θα πρέπει να γίνεται έγκαιρα η κράτηση των εισιτηρίων.

Λήψη του αρχείου  ακτοπλοϊκά εισητήρια,

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Για την ευκολότερη μετακίνηση των αθλητών και συνοδών η Διοργάνωση έχει εξασφαλίσει εκπτώσεις σε ενοικιαζόμενα οχήματα.

Λήψη του αρχείου ενοικιαζόμενα οχήματα

ΔΙΑΜΟΝΗ
Για την οικονομικότερη διαμονή των αθλητών καθώς και των συνοδών τους η Διοργάνωση έχει εξασφαλίσει εκπτώσεις σε καταλύματα καιξενοδοχεία στο Νησί της Τήνου.

Για τους αθλητές που θέλουν να αναζητήσουν από μόνοι τους την διαμονή, παρακάτω υπάρχει λίστα με ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία που  παρέχουν έκπτωση.

Τήνος  —->Σύντομα η λήψη του αρχείου

Πύργος-Πάνορμος —->Σύντομα η λήψη του αρχείου

Επίσης με συνεργαζόμενα τουριστικά πρακτορεία έχουν εξασφαλιστεί οικονομικά πλήρη πακέτα που περιλαμβάνουν μετακίνηση,διατροφή και διαμονή των αθλητών και των συνοδών που ενδιαφέρονται.

Παρακάτω τα συνεργαζόμενα πρακτορεία

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares