×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 20:45

Το βάρος στις ακαδημίες και το γήπεδο [vid]

Με αρκετά μέλη να δίνουν το παρών και να καταθέτουν τη δική τους πρόταση ολοκληρώθηκε πριν λίγο η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού Α.Ο.

Μετά από τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό που έγινε για όλα τα τμήματα από τα μέλη (Π. Τομπά –Στίβος- , Β. Φλεριανό – Ποδόσφαιρο-, Γ. Παραβατό – Ακαδημίες-, Μ. Αγγελή –Αγωνιστικό-) και τη γενική τοποθέτηση από τον πρόεδρο του Σωματείου κ. Βαγγέλη Κατσαρά, ακολούθησε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με το μέλλον του συλλόγου.

Σύμφωνα με τους διοικούντες, στο οικονομικό κομμάτι, ο σύλλογος βγαίνει καθαρός, με κάποιες μικροοφειλές , προς ποδοσφαιριστές που θα καλυφθούν από τα απερχόμενα μέλη, ενώ το συνολικό μπάτζετ για τα τμήματα ποδοσφαίρου και στίβου ανήλθε σε 110.000€.

Σε γενικές γραμμές αποφασίστηκαν από το σώμα, οι τομείς στους οποίους θα πρέπει να επικεντρωθεί η επόμενη διοίκηση.

Οι γενικοί άξονες και κατευθύνσεις, πάνω στους οποίες θα πρέπει να κινηθεί ο σύλλογος μέσω της επόμενης διοίκησης τέθηκαν οι εξής:

  • Ανάπτυξη, με περαιτέρω οργάνωση στα τμήματα ακαδημιών, με πλάνο σε βάθος 3-4 ετών ώστε να βγουν περισσότερα παιδιά από τις ακαδημίες.
  • Αναθεώρηση στόχων, όσο αφορά τον πρωταθλητισμό και την άνοδο στη Γ΄Εθνική.
  • Εξεύρεση λύσης στο γηπεδικό, που κατά κοινή ομολογία ταλανίζει τον Πανναξιακό.

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, αυτή θα ανακοινωθεί από την απερχόμενη διοίκηση, με πολύ πιθανή ημερομηνία την 24η ή 25η Ιουνίου.

Δείτε ολόκληρη τη Γενική συνέλευση, όπως μεταδόθηκε ζωντανά από τη σελίδα μας

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares