Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 02:48

Παραιτήθηκε ο Βασιλάκης και ανέλαβε ο Ψαρράς στο Φιλώτι

Ένα μήνα μετά την εκλογή του και την ανάληψη της προεδρίας του ΑΜΣ Φιλωτίου, ο κ. Γιώργος Βασιλάκης έθεσε την παραίτηση του στο Δ.Σ, η οποία έγινε δεκτή.

Στην ίδια συνεδρίαση, αποφασίστηκε να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Γιάννη Ψαρρά, που πλέον είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας, ενώ Γενική Γραμματέας αναλαμβάνει η κα. Σταυρούλα Δεμενεοπούλου.

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Ψαρράς, έχει διατελέσει αρκετές φορές μέλος του Δ.Σ., ενώ προέρχεται από αθλητική οικογένεια, τα μέλη της οποίας έχουν προσφέρει, τόσο ως αθλητές, όσο και ως διοικητικοί.

Η σχετική ανακοίνωση

Μετά την αίτηση του κυρίου Γιώργου Βασιλάκη (στο συμβούλιο της 3/7/17) για παραίτηση από τη θέση του πρόεδρου και γενικά από μέλος του ΔΣ, επικαλούμενος πολύ προσωπικούς λογούς, συνεκλήθη εκτάκτως απόψε συμβούλιο, όπου αρχικά έγινε δεκτό το αίτημα του από όλα τα μέλη και εν συνεχεία ακολούθησε ανασχηματισμός του διοικητικού συμβολίου. Νέος πρόεδρος ανακηρύχθηκε ομόφωνα ο Ιωάννης Ψαρράς. Τη θέση του γεν. Γραμματέα πήρε ,επίσης με τη σύμφωνη γνώμη όλων, η Σταυρούλα Δεμενοπουλου-Βρουτση.Όλες οι άλλες θέσεις παραμένουν ως έχουν και το ήδη υπάρχον συμβούλιο, που δεν παραιτείται από τα καθήκοντα του , εκφράζει την επιθυμία για ενότητα και αλληλεγγύη για το καλό του συλλόγου και του αγαπημένου μας χωριού.

Το Δ. Σ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares