Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 13:48

Πίτα και γλέντι μέχρι πρωίας στην πίτα του ΑΟ Μυκόνου [vids-pics]

Χθες Σαββάτο 17/2 η μέρα άνηκε στον ΑΟ Μυκόνου καθώς σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση που έγινε στο κέντρο "ZENIT" πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Μυκόνου καθώς και ο ετήσιος χορός του Μυκονιάτικου Σωματείου.

Αθλητές, φίλοι του συλλόγου και πολλοί θεσμικοί φορείς του νησιού τίμησαν τον ΑΟ Μυκόνου.

Το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της Άνω Μεράς κ. Σαντοριναίος Νικολαος με το γεγονός να καταδεικνύει τις καλές σχέσεις που έχουν οι δύο σύλλογοι.

Επίσης το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς ο οποίος στον χαιρετισμό του μίλησε για τα έργα που έχουν γίνει στο Στάδιο του Κόρφου, αλλά και για το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ το οποίο αναμένεται να αποπερατωθεί.

Ο δήμαρχος Μυκόνου τιμήθηκε από τον Πρόεδρο του Α.Ο. Μυκόνου κ. Αλέξανδρο Κουκά με τιμητική πλακέτα.

Στην ζεστή αυτή βραδιά παρόντες ήταν και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιλτιάδης Ατζαμόγλου, η Πολιτευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Μονογυιού, όπως και και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟ Μυκόνου.

Όσοι είχαν την τύχη βρεθούν στο "ΖΕΝΙΤ' παρακολούθησαν ένα πολύ καλό μουσικό πρόγραμμα με τους γνωστούς Κρητικούς Μουσικούς, Νεκτάριο Ατσαλάκη και Γιώργο Γεροντή, και τον γνωστό Τραγουδιστή Τηλέμαχο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή βραδιά:

 

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares