Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 23:06

Πήρε Παντζαρίδη το sportcyclades… Καλώς όρισες Κυριάκο

Το sportcyclades.gr έχει μπει ήδη στην δεύτερη δεκαετία της ύπαρξης του και συνεχίζει πάνω στον δρόμο που έχει χαράξει από την πρώτη ημέρα που δημιουργήθηκε…

Μένει πιστό στον Κυκλαδίτικο αθλητισμό, τον υπηρετεί και τον προβάλει σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, σεβόμενο πάντα τους αναγνώστες του και πάνω από όλα τον Κυκλαδίτη αθλητή και παράγοντα.

Αναβαθμιζόμαστε μέρα με τη μέρα, επενδύουμε και οραματιζόμαστε. Και γιατί όχι;;; Κάνουμε και εμείς τις μεταγραφές μας!

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της αναβάθμισης έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την ένταξη στην ομάδα μας σε ένα ικανότατο δημοσιογράφο, με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις. Έναν μάχιμο συνάδελφο που έχει την ίδια «καψούρα» με εμάς και ο οποίος έχει «ψηθεί» μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς η δημοσιογραφία της καρέκλας είναι κάτι που του δημιουργεί αλλεργία όπως και σε εμάς.

Ο Κυριάκος Παντζαρίδης αποτελούσε επί σειρά ετών εξωτερικό συνεργάτη του site μας, μα πλέον ήρθε η ώρα να αναλάβει τα ηνία σε ένα δύσκολο πόστο, όπως είναι αυτό της κάλυψης των αγώνων του τοπικού και της Γ΄Εθνικής.

Ο Κυριάκος, σύντομα μετακομίζει στις Κυκλάδες και πιάνει δουλειά στο φυσικό του περιβάλλον που δεν είναι άλλο από τα γήπεδα.

Ο Κυριάκος Παντζαρίδης είναι ένας καταξιωμένος συνάδελφος που διαθέτει μεγάλη πείρα στον χώρο, καθώς έχει προϋπηρεσία σε πολύ μεγάλα μέσα του ηλεκτρονικού τύπου, όπως το stoplekto.gr και το prismasport.gr , ενώ στο έντυπο τύπο είναι χρόνια συντάκτης της ώρας των σπορ στην στήλη της Γ΄Εθνικής και του τοπικού της Αθήνας.

Του δίνουμε λίγο χρόνο να συνηθίσει τα πλοία γιατί το δικό του ταξίδι στις Κυκλάδες μόλις άρχισε!

Θα τον συναντάτε ΠΑΝΤΟΥ γιατί απλά είναι #sportcyclades…

Σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια αδερφέ… καλά ρεπορτάζ και καλά ταξίδια!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares