Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 23:28

Θύελλα Καμαρίου: Η βράβευση από τους πολύτεκνους και η επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο

Η Θύελλα Καμαρίου δεν είναι μόνο μία ποδοσφαιρική ομάδα, καθώς είναι πολλές οι φορές που έχουμε αναφερθεί στο κοινωνικό έργο που επιτελεί για την κοινωνία του Καμαριού, αλλά και γενικότερα ολόκληρης της Σαντορίνης.

Η βδομάδα που πέρασε είχε αρκετά στοιχεία από την δράση αυτή, καθώς αρχικά στις 20/1 ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σαντορίνης, βράβευσε την ομάδα της Σαντορίνης για τις επιτυχίες της προηγούμενης χρονιάς, αλλά και για την γνωστή προσφορά της ομάδας προς του πολύτεκνους του νησιού.

Την Τρίτη 22/1, είχαμε την ευχάριστη έκπληξη προς του μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καμαρίου, όπου ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση επισκέφθηκαν τους μαθητές, συνομίλησαν μαζί τους και μοίρασαν αναμνηστικά της ομάδας και στους μεγαλύτερους κάρτες διαρκείας.

Η Θύελλα Καμαρίου έκανε αναφορά γι αυτές τις δράσεις στο επίσημο πόρταλ της ομάδας, με τα ακόλουθα ποστ:

Την ομάδα μας βράβευσε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σαντορίνης.

Την ομάδα μας για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία και της κατάκτησης του Κυπέλλου Κυκλάδων την περασμένη χρονιά βράβευσε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σαντορίνης στην ετήσια κοπή της πίτας του που έλαβε χώρα στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο την Κυριακή 20/1/2019.

Ο Σύλλογος με την πλούσια δράση του εδώ και χρόνια όσον αφορά την στήριξη των Πολύτεκνων οικογενειών του νησιού μας ξεχώρισε την επιτυχία της κατάκτησης του νταμπλ από το Ανδρικό μας τμήμα και την συμπεριέλαβε στις ετήσιες βραβεύσεις του.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Ιωσήφ Βλαβιανός ο οποίος εκφώνησε και τον ευχαριστήριο λόγο εκ μέρους του Δ.Σ. της ομάδας μας το οποίο σύσσωμο ευχαριστεί τους ανθρώπους του συλλόγου και τους εύχεται καλή χρονιά και δύναμη στην συνέχιση του δύσκολου έργου τους. 

Παράλληλα εκφράζει την διαθεσιμότητα της ομάδας μας σε όποια κοινωνική εκδήλωση χρειαστεί την βοήθεια της για την στήριξη του έργου της.

Το Δημοτικό σχολείο Καμαρίου επισκέφθηκε το τμήμα Ανδρών μας.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού σχολείου Καμαρίου την Τρίτη 22/1/2019, μιας και αντιπροσωπεία του Ανδρικού μας τμήματος πραγματοποίησε επίσκεψη στο σχολείο του χωρίου μας. 

Το παρών έδωσαν και μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παίχτες της ομάδας μας οι οποίοι απάντησαν στις ερωτήσεις τους.

Οι παίχτες μας μοίρασαν κασκόλ της ομάδας μας στους μαθητές και δώρισαν κάρτες διαρκείας στους δασκάλους τους.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας ευχαριστεί την διεύθυνση και τους δασκάλους του Δημοτικού σχολείου για την συνεργασία τους και τους εύχεται καλό υπόλοιπο στην συνέχεια της σχολικής χρονιάς!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares