Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 11:28

Λαμπερή η κοπή της πίτας του ΑΜΣ Φιλωτίου [pics]

Λαμπερή ήταν και φέτος η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (10/02) στο Πολιτιστικό Κέντρο Συλλόγου Φιλωτιτών στη Νάξο.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης Παροναξίας Καλλίνικος, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα τιμώμενα πρόσωπα που με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο έγραψαν και γράφουν ιστορία στο Φιλώτι.

Από τον αείμνηστο ηθοποιό Ιάκωβο Ψαρρά (για την προσφορά του στον χώρο των Τεχνών και του Πολιτισμού) έως την Κατερίνα Μουστάκη (πολύτιμες οι υπηρεσίες της στον ΑΜΣ και δη στο χώρο του βόλεϊ) την μικρή Γεωργία Κρασσά με την απίστευτη δύναμη ψυχής (με διακρίσεις στις πολεμικές τέχνες) τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιάννη Γρατσία και τον αλησμόνητο Δημήτριο Μουστάκη για την κοινωνική προσφορά του στο Φιλωτι .

Ποιοι έδωσαν το παρών; Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών, Επικοινωνίας και Ακτοπλοίας αλλά και Επαρχος της Π.Ε. Νάξου, Γιάννης Μαργαρίτης, οι αντιδήμαρχοι Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανώλης Πολυκρέτης, Δημήτρης Μανιός, Νίκος Σιδερής, ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου, Αργύρης Ανεβλαβής, οι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι δήμαρχοι, Βασίλης Βρούτσης, Γιάννης Κορρές, ο αντιπρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, Αντώνης Μανιός, ο υποψήφιος δήμαρχος, Ιάκωβος Γιακουμής, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου Δημήτρης Καπούνης κ.ά...

Κι ανάμεσα στα άλλα, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος,ανακοίνωσε την χρηματοδότηση του Βρεφονηπιακού Σταθμού που πρόκειται να κατασκευαστεί στο Φιλώτι, καθώς και τη δρομολόγηση κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου στο ΕΠΑΛ.

Ευχαριστούμε τον Γιώργο και Δημήτρη Δεουδέ για τις φωτογραφίες.

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares