Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 12:07

Αυτοψία του συνδυασμού ''Τώρα'' στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου

Η παράταξη ''Τώρα για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά'' που είναι ένας από τους τρεις συνδυασμούς που θα διοικήσουν τον δήμο του νησιού, ευαισθητοποιήθηκε μετά τα δημοσιεύματα, πραγματοποιώντας αυτοψία στο γήπεδο 5χ5 του Αγίου Γεωργίου και κατέγραψε τα προβλήματα που υπάρχουν και ήταν η αιτία της ματαίωσης των προπονήσεων για τα παιδιά της ακαδημίας της Λάβας Εμπορείου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ! ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΗΡΑΣΙΑ»

Στην ανάγκη άμεσων και ουσιαστικών παρεμβάσεων ώστε να καταστεί ασφαλές και κατάλληλο για τα παιδιά το γήπεδο Αγίου Γεωργίου, στο οποίο προπονούνται οι Ακαδημίες της Α.Ο. Λάβας, συμφώνησαν ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Μιχάλης Βάλβης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Αλαφούζος.

Κατά την αυτοψία που έγινε διαπιστώθηκε η ακαταλληλότητα του γηπέδου καθώς έχει εκτεταμένες φθορές, σκουπίδια και εικόνα εγκατάλειψης.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «ΤΩΡΑ! Για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά», κατέγραψε τα προβλήματα ώστε να γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις και να καταστεί ασφαλές το γήπεδο για τα παιδιά.

Παράλληλα ζήτησε να υπάρξει μια διαρκής συνεργασία του Συλλόγου και του ΔΑΠΠΟΣ ώστε να γίνονται συντονισμένες και στοχευμένες δράσεις 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares