Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 21:31

ΑΜΣ Φιλωτίου: Κάλεσμα σε ανοιχτή συζήτηση για να μείνει «ζωντανός» ο σύλλογος

Η τεράστια προσφορά στην κοινωνία από τον ΑΜΣ Φιλωτίου είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς, καθώς ο σύλλογος της ορεινής Νάξου, ποικιλοτρόπως προσφέρει στον πολιτισμό και τον αθλητισμό από το 1952 που έχει ιδρυθεί.

Είναι πολύ δύσκολο να συναντήσεις Ναξιώτη που δεν έχει λάβει μέρος σε κάποια από τις πολλές δράσεις του συλλόγου. 

Σήμερα, είναι ο μοναδικός πολιτιστικοαθλητικός σύλλογος που δραστηριοποιείται στην ορεινή Νάξο, προσφέροντας ευκαιρίες σε νέους και νέες να βρίσκουν απασχόληση στον αθλητισμό και τον πολιτισμό. 

Η κρίση και οι δυσκολίες των τελευταίων ετών έχει φέρει δυσκολίες, αλλά πάντα ο ΑΜΣ Φιλωτίου βρίσκει ανθρώπους ικανούς να τον υπηρετήσουν και να τον πάνε μπροστά.

Με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές, ο ΑΜΣ Φιλωτίου διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση ώστε να βρεθούν νέοι άνθρωποι που θα προσφέρουν μέσα από το Δ.Σ.

Το κάλεσμα του συλλόγου:

Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου εδώ και 70 χρόνια λειτουργεί και προοδεύει, χάρη στη δράση και τη συμμετοχή των μελών του, είτε από την αγάπη τους για τον αθλητισμό, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τα αθλήματα, είτε από την αγάπη τους για την πολιτιστική μας κληρονομιά (παραδοσιακοί χοροί, θεατρικές παραστάσεις, αναβιώσεις εθίμων).

Αντλώντας δύναμη και αγάπη λοιπόν από τη συμμετοχή αυτή, ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου, έχει τη δυνατότητα να ισχυροποιηθεί και να γίνει ακόμη μεγαλύτερος.

Γι’ αυτό είναι απαραίτητη η προσέλευση επαρκούς αριθμού υποψηφίων για τις αρχαιρεσίες νέου Δ.Σ που θα βοηθήσει στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του ιστορικού μας συλλόγου και όχι στην αδράνειά του.

Σας καλούμε λοιπόν την 01/06/2022 και ώρα 20:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών προκειμένου μέσα από μια διαλογική συζήτηση με γνώμονα μόνο το καλό του Συλλόγου μας, να βοηθήσουμε όλοι μαζί και να ενισχύσουμε την σκέψη εκείνων που μπορούν, είναι ικανοί, αγαπούν το σύλλογο, αλλά διστάζουν να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο.

Να τους βοηθήσουμε να αποφασίσουν και να καταλάβουν πόσο απαραίτητη είναι η δράση τους και η παρουσία τους στα συμβούλια και τις αποφάσεις του συλλόγου μας.

Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε και να βοηθήσουμε για το καλό του χωριού μας, για το καλό των παιδιών μας.

Γι αυτό ας κάνουμε ενεργή τη συμμετοχή μας με την υποψηφιότητα μας στο ψηφοδέλτιο του συλλόγου μας προκειμένου να αποφευχθεί η διαλυση του και να εξασφαλιστεί η ιστορική του συνέχεια.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares