Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012 13:50

Το ύστατο χαίρε στον Μάρκο…

MARKOS XENARIOS2 

Η θλίψη μετά τον πρόωρο χαμό του Μάρκου Ξενάριου ξεχείλισε στις καρδιές όλων μας. Εδώ θα φιλοξενηθούν τα δελτία τύπου και τα ατομικά μηνύματα από όσους θέλουν να εκφράσουν δημοσίως την θλίψη τους.

E mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μάρκο θα είσαι για πάντα μαζί μας.

Φίλε Μάρκο η μοίρα σου έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Ήσουν παλικάρι σε όλη σου τη ζωή, σαν παλικάρι πάλεψες μέχρι το τέλος, σαν παλικάρι θα σε θυμόμαστε... Καλό ταξίδι φίλε μας.markos

Σύσσωμη η οικογένεια του sportcyclades.gr.

 

Ο Αστέρας Μαρμάρων εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση

 

Φτωχότερη έγινε η ομάδα του Αστέρα Μαρμάρων μετά το χαμό του ποδοσφαιριστή Μάρκου Ξενάριου στην άνιση μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 33 ετών. Ο Μάρκος ήταν από τα καλύτερα παιδιά, μαχητής τα έδινε όλα όταν έπαιζε αλλά και όταν δεν έπαιζε ήταν ο εμψυχωτής της ομάδας. Το τελευταίο αντίο είναι σήμερα στις 5 το απόγευμα στα Μάρμαρα και θα είμαστε όλοι εκεί.


ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ

Τo ΔΣ του ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο του αθλητή και φίλου μας ΜΑΡΚΟΥ ΞΕΝΑΡΙΟΥ τόσο στην οικογένεια του όσο και στο σωματείο του ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ.


ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

Το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και οι αθλητές του Παμμηλιακού Α.Σ. σοκαρισμένοι από τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή και αθλητή τους Μάρκου Ξενάριου, στέλνουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην ομάδα του Αστέρα Μαρμάρων και στην οικογένεια του. Τα λόγια είναι περιττά σε τέτοιες στιγμές. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει.

markos1ΠΕΤΡΟΣ ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ

Συλλυπητήρια επιστολή έχουν στείλει επίσης ο ποδοσφαιρικός παράγοντας από την Σύρο κ. Πέτρος Ραουζαίος, ο οποίος στέλνει τα συλλυπητήρια του για τον άδικο χαμό του εκλιπόντος και εκφράζει στην οικογένεια του αλλά και στον Αστέρα Μαρμάρων, την βαθύτατη του θλίψη.


 

Στο προσωπικό του blog o φίλος και συμπαίκτης του για 2 χρόνια στον Αστέρα, Μιχάλης Παπαδάκης γράφει:

 

Καλό ταξίδι ΓΙΓΑΝΤΑ Μάρκο...

 

Έφυγε πριν λίγες ώρες από κοντά μας ο Μάρκος Ξενάριος καθώς δεν μπόρεσε να βγει νικητής από την μάχη που έδινε με τον καρκίνο…Μια δυσβάσταχτη απώλεια για τους οικείους του, για το χωριό του τα Μάρμαρα αλλά και για όλους όσους τον ήξεραν προσωπικά. Ο Μάρκος, άνθρωπος με τεράστια ψυχή, ήταν κομμάτι της ιστορίας του ποδοσφαιρικού συλλόγου Αστέρα Μαρμάρων και ο Αστέρας ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του καθώς αγωνιζόταν στην ομάδα από μικρό παιδί.

Αύριο (σήμερα) το απόγευμα τα Μάρμαρα θα αποχαιρετίσουν ένα από τα πιο αγαπημένα τους παιδιά...

 Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Μάρκου Ξενάριου, εξέδωσε ο Α.Ο Πάγου.

"Ο πρόεδρος καθώς και σύσσωμο το Δ.Σ. του Α.Ο Πάγου, εκφράζουν την οδύνη τους για τον πρόωρο χαμό του Μάρκου Ξενάριου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στον Αστέρα Μαρμάρων"

Συλλυπητήρια επιστολή του ΑΟ Πάρου

Εκ μέρος του προέδρου και του ΔΣ του ΑΟ Πάρου, στέλνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος καθώς και στην ομάδα που υπηρέτησε τόσα χρονιά με πάθος και αγάπη.

Καλό ταξίδι φίλε Μάρκο, θα σε θυμόμαστε για πάντα.

Ο Γεν. αρχηγός του ΑΟ Πάρου

Στέλιος Μπόνης


Συλλυπητήρια επιστολή του ΑΣ Ιου

Ο Αθλητικος Συλλογος Ιου, εκφραζει τα θερμα του συλλυπητηρια στην οικογενεια του εκλιποντος και στον Αστερα Μαρμαρων για το χαμο του Μαρκου Ξεναριου.

Καλο ταξιδι, Μαρκο, ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει.

Η εκ των δημοσιων σχεσεων

Αρτεμη Κατερινα

 

Συλλυπητήρια από τον Μαρπησσαϊκό για τον Μάρκο, ο οποίος φόρεσε την φανέλα του το 2002.

Το Δ.Σ. του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του, η είδηση του θανάτου του σκόρπισε  θλίψη σε όλους μας! καλό ταξίδι! 

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων: ΦΤΩΧΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 Το ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του και τα συλλυπητήρια του, στην οικογένεια, τον ΜΕΑΣ Αστέρα Μαρμάρων και την Παριανή ποδοσφαιρική οικογένεια, για την απώλεια του Μάρκου Ξενάριου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει .

 ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Συλλυπητήρια επιστολή του προπονητή κ. Θοδωρή Καραβά.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μάρκου και του Αστέρα Μαρμάρων.

Καραβάς Θόδωρος


Από Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ για το παλικαράκι του ΑΣΤΕΡΑ ο θεός να του αναπαύσει την ψυχούλα του.


Στην πολύ μεγάλη προσέλευση των φίλων του Μάρκου για το τελευταίο αντίο ο πρόεδρος του Αστέρα κ. Σάμιος Ανδρέας, έβγαλε τον κάτωθι επικήδειο λόγο:

Αγαπητέ φίλε Μάρκο ,
Αν και δεν είμαι των μεγάλων λόγων , αισθάνομαι την ανάγκη και οφείλω να πω δυο λόγια και σαν Ανδρέας και σαν πρόεδρος του Αστέρα , του Αστέρα μας , που τόσο αγάπησες , τίμησες και πρόσφερες όλα αυτά τα χρόνια .
Για όλους εμάς διοίκηση και ποδοσφαιριστές είναι τιμή και χαρά που σε είχαμε μαζί μας , κοντά μας με τα αστεία , τα πειραγματά σου και το χαμογελό σου και στις όμορφες και τις άσχημες ποδοσφαιρικές και όχι μόνο στιγμές μας .  
Ήσουν και για μένα προσωπικά είσαι από εκείνη την πάστα των ανθρώπων που σπανίζουν στην εποχή μας , από τους ανθρώπους εκείνους που πραγματικά αγαπούν τον τόπο τους και τιμούν τις ρίζες των γονιών του και των προγόνων του .
Μιχάλη , Γεωργία , Ρούλα ,
Μπορεί οι συγκυρίες , να μην του επέτρεψαν να ολοκληρώσει ένα κύκλο ζωής , όμως το περασμά του έχει να διδάξει πολλά τους νεώτερους , με όλα εκείνα που τον μάθατε και τον οπλίσατε για να βγει στη ζωή , την εργατικοτητά του , την αφοσιωσή του , την τιμιοτητά του , την αγάπη του για τους συνανθρώπους του και φυσικά για την οικογενειά του και τους δικούς του ανθρώπους .
Μιχάλη , Γεωργία , Ρούλα ,
Να είστε υπερήφανοι για τον Μάρκο σας , για το παλικάρι σας , γιατί ο Μάρκος υπήρξε παλικάρι και έτσι θα τον θυμόμαστε .
Φίλε Μάρκο ,
    Το κενό που αφήνεις πίσω σου είναι δυσαναπλήρωτο και ο πόνος αβάστακτος και μεγάλος για όλους μας , μα περισσότερο για την οικογενειά σου και τους δικού σου ανθρώπους , αλλά επίσης οφείλουμε να γιορτάσουμε αυτό που σου στέρηση η ίδια η ζωή , το πηγεμό για την ολοκληρωσή σου , το πηγεμό για την Ιθάκη σου .
Σαν Αστέρας υποσχόμεθα να κρατήσουμε την μνήμη σου ζωντανή και την παρουσία σου αναμεσά μας .
Αγαπητέ φίλε Μάρκο καλό ταξίδι και πάντα να χαμογελάς.

 

Βαρύ το πένθος στα Μάρμαρα

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares