Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 14:51

Καρούσης: Το ανταποδοτικό πρόγραμμα του Πανναξιακού, το roadshow της Νάξου και η Βιγιαρεάλ

Η νέα διοίκηση του Πανναξιακού έχει σηκώσει τα μανίκια και εργάζεται καθημερινά για τον σχεδιασμό του συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που αναμένεται απαιτητική για τον σύλλογο της Νάξου.

Με την επιστροφή στο Δ.Σ. του διαφημιστή Δημήτρη Καρούση, που εκτός τη θέση του αντιπροέδρου του ανατέθηκε και το δύσκολο πόστο του υπεύθυνου marketing αναμένεται να αλλάξουν αρκετά πράγματα σε ότι αφορά το συγκεκριμένο τμήμα, που ουσιαστικά αποτελεί την ραχοκοκαλιά κάθε σωματείου.

Η τεράστια εμπειρία του στον χώρο του marketing σε συνδυασμό με την αγάπη του για τον Πανναξιακό και το νησί του τη Νάξο, αποτελούν εχέγγυα για τα οφέλη που θα αποκομίσει ο σύλλογος της Νάξου από τις πρωτοβουλίες και την ανάμειξη του στα διοικητικά.

KAROUSIS FLERIANOS MAKARIS

Η επιλογή του καταστήματος ΖΙΟ του Βασίλη Φλεριανού που είναι ένας από τους υποστηρικτές του Πανναξιακού για να συζητήσουμε με τον Δημήτρη Καρούση δεν ήταν τυχαία... Ο ναξιώτης διαφημιστής θέλει να τονίσει ότι από φέτος ο Πανναξιακός θα ανταποδίδει την στήριξη στους χορηγούς του 365 μέρες το χρόνο με πολλαπλά οφέλη για αυτούς και τις επιχειρήσεις τους. 

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Πανναξιακού, ο Βασίλης Φλεριανός που μας φιλοξένησε άψογα στον πανέμορφο χώρο του, αποφάσισε να μην μπει στην «πρώτη γραμμή» επιλέγοντας να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στο νέο του επιχειρηματικό βήμα, το ZIO Cafe Bistro, αλλά η στήριξη του στην μεγάλη του αγάπη στον Πανναξιακό θεωρείται δεδομένη.

ZIO GIF

Χορηγικό πρόγραμμα με ανταποδοτικά οφέλη για τους υποστηρικτές

«Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ο Πανναξιακός δεν είναι ένας κοινός σύλλογος. Είναι ένας σύλλογος που μπορεί να ανταποδώσει σε όποιον διαφημιστεί 365 το χρόνο. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, με λιγότερο από 500€ το χρόνο ή 40€ το μήνα ο χορηγός μας θα έχει την δυνατότητα από φέτος να αποκτήσει ένα μεγάλο πακέτο διαφήμισης της επιχείρησης του και παράλληλα να γίνει κάτοχος της κάρτας διαρκείας. Επίσης θα πάρει μία ολοσέλιδη καταχώρηση στο λεύκωμα που ετοιμάζουμε, προβολή στο ημερολόγιο μας και φυσικά προβολή στις μεταδώσεις μέσω live streaming», τόνισε ο κ. Καρούσης, ο οποίος στη συνέχεια απεύθυνε κάλεσμα στις επιχειρήσεις:

«Η κάρτα διαρκείας θα δώσει φέτος και άλλες δυνατότητες στους φιλάθλους μας που θα την αποκτήσουν. Συγκεκριμένα, σχεδιάζουμε ότι όποιος την αποκτήσει θα μπορεί να την χρησιμοποιεί και σαν εκπτωτική κάρτα σε διάφορα συνεργαζόμενα καταστήματα. Με αυτό τον τρόπο όποιος δώσει χρήματα στον Πανναξιακό θα τα πάρει πίσω στο πολλαπλάσιο. Επίσης κάνω έκκληση στις μεγάλες επιχειρήσεις που κερδίζουν δεκάδες εκατομμύρια από τη Νάξο, στο πλαίσιο της κοινωνικής τους ευθύνης, να επιστρέψουν ένα πολύ μικρό ποσοστό στον αθλητισμό του νησιού». 

260953401 2976818655961882 8550192448418712511 n

Επιλογή βιώσιμου μοντέλου

Γνώστης του marketing και με μεγάλη εμπειρία σε διαφημιστικά project ο Δημήτρης Καρούσης τονίζει ότι ένα σύνθετο μοντέλο με τη συμμετοχή των επιχειρήσεων και της τοπικής αυτοδιοίκησης μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τον αθλητισμό της Νάξου, αλλά και για τις επιχειρήσεις της μέσω της τουριστικής προβολής.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Θα μπορούσε το Δ.Σ. επειδή υπεραγαπά τον Πανναξιακό να πληρώνει όλα τα έξοδα, αλλά αυτό δεν θα το κάνουμε γιατί όσοι το έκαναν καταστράφηκαν σαν σύλλογοι. Εμείς λέμε όπου μας οδηγήσει ο κόσμος. Στη Γ' Εθνική και ακόμα παραπάνω ή μένουμε στο τοπικό. Ο δήμος, η περιφέρεια και οι επιχειρήσεις θα αποφασίσουν. Πρέπει να έρθουν οι μεγάλες εταιρίες να συνδράμουν στις ομάδες του νησιού και ο δήμος μέσω του προγράμματος τουριστικής προβολής να καλύψει τουλάχιστον τα έξοδα των μετακινήσεων. Έτσι θα επιτευχθεί ένα πρόγραμμα διαφήμισης μέσω των ομάδων, το λεγόμενο και ως roadshow», είπε ο κ. Καρούσης και συμπλήρωσε, κλείνοντας:

«Εμάς μας ενδιαφέρει να υπάρχουν πολλά σωματεία. Αυτό βοηθάει τη νεολαία. Τα παιδιά πρέπει να έχουν επιλογές στον αθλητισμό, που εκτός τα οφέλη κρατιέται και η Νάξος ζωντανή το χειμώνα. Από σήμερα μέχρι και τις 30 Αυγούστου θα κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια και θα δούμε αν έχουμε πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από τον κόσμο της Νάξου να πάμε τον κόσμο ψηλά».

Το περίπτερο του Πανναξιακού στην Παραλία

Μεταξύ 19-31 Αυγούστου η παραλία της χώρας Νάξου θα φιλοξενήσει μία έκθεση προϊόντων με παραγωγούς της Νάξου και από όλη την Ελλάδα.

Λόγω του επαγγέλματος του και των διασυνδέσεων του, ο Δημήτρης Καρούσης εξασφάλισε ένα περίπτερο και για τον Πανναξιακό, που θα λειτουργεί σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης:  

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοργανώτρια εκθέσεων κυρία Αγγελική Μουραφέτη που διοργανώνει την έκθεση παραγωγών από τη Νάξο και όλη την Ελλάδα που θα γίνει μεταξύ 19 μέχρι 31 Αυγούστου απέναντι από την Κεντρική Πλατεία Μανδηλαρά. Η κυρία Μουραφέτη μας παραχώρησε ένα περίπτερο το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά στην ενίσχυση της ομάδας, καθώς θα πωλούνται είδη του Πανναξιακού, ενώ παράλληλα θα υπάρχει ενημέρωση και επικοινωνία με τον κόσμο. Καλούμε όλο το κόσμο να επισκεφθεί το περίπτερο μας».

88369623 2539472552826053 8919138114341961728 n

Στόχοι και επιτυχίες 

Στο σχόλιο του ο Δημήτρης Καρούσης, αναφέρθηκε στη διοίκηση, τις επιτυχίες του στίβου και επανέλαβε το πιστεύω του για τους υψηλούς στόχους:

«Είμαστε μία από τις καλύτερες διοικήσεις των τελευταίων χρόνων και μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Εγώ σαν Καρούσης θεωρώ έπρεπε η ομάδα να αγωνίζεται στην superleague σαν τουριστικός προορισμός που είμαστε. Έτσι θα είχαμε κάθε μέρα προβολή σε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ. Αντίστοιχη πόλη στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ που έχει μέγεθος σχεδόν όσο και η Νάξος έχει πετύχει το ίδιο. Όπως είναι στην ευρωλίγκα τα Κανάρια Νησιά και διαφημίζονται παγκοσμίως μέσω του αθλητισμού. Σε ένα βαθμό το έχουμε πετύχει με τον στίβο, όπου είμαστε πολύ υπερήφανοι για τις επιτυχίες της Μαρία Κάσσου που διαφήμισε το νησί σε όλο το κόσμο στο παγκόσμιο της Κολομβίας. Στον στίβο του Πανναξιακού έχουμε καταφέρει αν βγάλουμε τη Νάξο εκτός συνόρων. Με παραδείγματα τους: Χονδροκούκη, Μπελιμπασακη, Δημητράκη , Κάσσου, Μανδηλαρά, Καβαλιερου και πολλοί άλλοι που τώρα μου διαφεύγουν».

Στο κλείσιμο ο κ. Καρούσης επανέλαβε το γνωστό μότο που παίζει σε όλα τα κανάλια μέσω της εταιρίας του που διαφημίζει τη Νάξο και τον Πανναξιακό:

«Φέτος θα δοθεί βάρος στις ακαδημίες, τόσο στον στίβο, όσο και στο ποδόσφαιρο.  Έτσι θα κάνουμε πράξη αυτό που λέμε κάθε χρόνο και με κάθε ευκαιρία που μας δίνεται: ''Βγάλτε τα παιδιά από τις κακές συνήθειες και φέρτε τα στον αθλητισμό''».

65050705 2294961347480953 4998795256221663232 n

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares