Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 18:41

Η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στα γήπεδα του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ [pics]

Με αφορμή την 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού επισκέφθηκαν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 τα γήπεδα μαθητές από σχολεία της Σαντορίνης.

Τα παιδιά του Γυμνασίου Φηρών φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου, ενώ τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου Καμαρίου και του Δημοτικού σχολείου Καρτεράδου είχαμε τη χαρά να τα υποδεχθούμε στο Δημοτικό γήπεδο Καμαρίου και Φηρών αντίστοιχα.

Επίσης, στο εξωτερικό γήπεδο μπάσκετ του Ακρωτηρίου, όπου φιλοξενήσαμε το δημοτικό σχολείο του χωριού, παρευρέθησαν και δύο προπονητές της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης, προκειμένου να μυήσουν τα παιδιά στα μυστικά του αθλήματος.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι μαθητές συνοδεία των εκπαιδευτικών συμμετείχαν σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, παίρνοντας μέρος σε παιχνίδια ομαδικά και ατομικά, μαθαίνοντας πως η φυσική άσκηση εκτός από σημαντική για την υγεία μας μπορεί να αποτελέσει και μία ευχάριστη δραστηριότητα.

Η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού είναι για τα παιδιά μία χαρούμενη νότα διακοπής στην καθημερινότητά τους και χάρη στην αμέριστη βοήθεια των εκπαιδευτικών έχουν την ευκαιρία διδαχθούν τον υγιή ανταγωνισμό και τα οφέλη της άθλησης στη σωματική και την πνευματική ανάπτυξη τους.

thumbnail pa

pka

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares