Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015 16:22

Τεκμηριώνει και ευχαριστεί το Πολυιατρείο Σαντορίνης

Όπως ήταν αναμενόμενο το κλείσιμο έπειτα από κακόβουλες καταγγελίες κάποιων τμημάτων του Κεντρικού Πολυιατρείου Σαντορίνης έφερε θύελλα αντιδράσεων, όπου ειδικά ο κόσμος αλλά και οι φορείς του νησιού διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το ξεγύμνωμα στον τομέα της υγείας στη Θήρα.

Μετά τα όσα έχουν δημοσιευθεί της τελευταίες ημέρες, αλλά και την στήριξη του κόσμου το Κεντρικό Πολυιατρείο Σαντορίνης εξέδωσε το ακόλουθο δελτίου τύπου – ενημέρωση μέσα από το οποίο ενημερώνει εκτενέστερα για την κατάσταση που επικρατεί και ευχαριστεί για την στήριξη.

Θυμίζουμε ότι το Πολυιατρείο Σαντορίνης στέκεται πάντα δίπλα στους αθλητές.

Αναλυτικά το Δ.Τ. Αναφέρει τα εξής:

Λόγω του ότι τις τελευταίες δύο ημέρες έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί αρκετές παραφιλολογίες περί του «κλεισίματος» του Κεντρικού Πολυιατρείου Σαντορίνης, θα θέλαμε και εμείς με τη σειρά μας να δηλώσουμε το τι ακριβώς συμβαίνει προκειμένου να σταματήσει το «κυνήγι μαγισσών».

Αρχικά, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε και να τονίσουμε ότι δεν τίθεται θέμα ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ή ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ του Διαγνωστικού Τομέα μας. Κάτι που μπορεί ο καθένας από εσάς να διαπιστώσει στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας (μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο : eeae.gr/index.php?pvar=php/adeies/taemap ). Πέραν όμως αυτού μπορεί ο καθένας ανά πάσα ώρα και στιγμή να ζητήσει τα εξής πιστοποιητικά :

  1. Άδεια Ίδρυσης & Λειτουργίας Κεντρικού Πολυιατρείου Σαντορίνης
  2. Άδεια Σκοπιμότητας
  3. Προέγκριση Κατασκευής
  4. Πιστοποιητικά Καταλληλότητας
  5. Άδεια Λειτουργίας (Χ-2) από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Τα οποία είναι διαθέσιμα στο Κεντρικό Πολυιατρείο Σαντορίνης.

Δια της παρούσης θα θέλαμε επίσης να κοινοποιήσουμε τα εξής :

Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά, βάσει παλιάς εκδοθείσας διοικητικής πράξης, σφραγίστηκαν προσωρινά το Ακτινολογικό (όπου συμπεριλαμβάνονται το ακτινολογικό τμήμα, ο αξονικός τομογράφος και ο μαστογράφος) & Μικροβιολογικό εργαστήριο του Πολυϊατρείου και αφορούν καταγγελίες του 2012, οι οποίες δεν έχουν εκδικαστεί μέχρι σήμερα, κάτι που περιμένουμε να γίνει εντός δέκα (10) ημερών οπότε και θα «αθωωθούμε». Τα υπόλοιπα τμήματα μας λειτουργούν κανονικά. Το Μικροβιολογικό Τμήμα εξυπηρετείται προσωρινά από την Κεντρική Κλινική Αθηνών καθ' όλη τη διάρκεια του 24 ώρου και τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι διαθέσιμα έξι (6) ώρες μετά την αιμοληψία. Όσον αφορά στο Ακτινολογικό Τμήμα λειτουργεί ΝΟΜΙΜΑ ο μαγνητικός τομογράφος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο το Σαντορινιό λαό που στάθηκε στο πλευρό μας αυτές τις ημέρες με τη θερμή υποστήριξη του.

Οι γιατροί, το νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό του Πολυϊατρείου παραμένουν εδώ για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Θηραϊκό λαό και τους επισκέπτες του νησιού 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα όπως κάνουμε ήδη αυτά τα τέσσερα (4) χρόνια λειτουργίας μας.

Για το Κεντρικό Πολυϊατρείο Σαντορίνης

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares