Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 16:29

Βαμβακάρης: Πετάνε τα σκουπίδια τους όπου βρουν, δεν σέβονται τίποτα

Την «έκρηξη» του προέδρου του Παμμηλιακού, Μιχάλη Βαμβακάρη προκάλεσε η εικόνα που παρουσιάζουν οι χώροι του Δημοτικού Σταδίου Μήλου με την απόθεση σκουπιδιών από μεμονωμένους πολίτες που αθλούνται, αλλά όπως φαίνεται δεν τηρούν κανέναν κανόνα υγιεινής.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν παντού πεταμένα σκουπίδια, ενώ έχουν προκληθεί και μικρής έκτασης ζημιές σε πλαστικά καθίσματα.

Δείτε τι έγραψε στο προφίλ του ο Μιχάλης Βαμβακάρης:

Από την πρώτη μέρα που ασχολήθηκα με τον αθλητισμό είχα ως έναν από τους βασικούς στόχους ως σύλλογος να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μεταξύ άλλων και τον σεβασμό στο περιβάλλον και κατ επέκταση στην τήρηση της καθαριότητας στους αθλητικούς χώρους.

Νομίζω ο Παμμηλιακός και οι αθλητές τους έχουν καταφέρει να συνδυάσουν τον αθλητισμό με τον σεβασμό της τήρησης της καθαριότητας στους δημόσιους χώρους. 

Άλλωστε, πολλές από τις δράσεις μας έχουν περιβαλλοντική στόχευση, είτε μέσα από τη συλλογή πλαστικού και άλλων ανακυκλώσιμων υλικών, είτε με καθαρισμούς σε παραλίες του νησιού μας.

Δυστυχώς, όμως δεν έχουν όλοι οι συμπολίτες μας αυτή την ευαισθησία. Σε επίσκεψη μας στο δημοτικό στάδιο της Μήλου με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι οι πολίτες που χρησιμοποιούν τους χώρους χωρίς κανένα ενδοιασμό και με μεγάλη δόση αναισθησίας πετάνε τα σκουπίδια τους όπου βρουν με αποτέλεσμα το γήπεδο να θυμίζει χωματερή.

Και δεν φτάνει μόνο αυτό. παρατηρήσαμε ότι υπάρχουν και σημάδια βανδαλισμών στην δημόσια περιουσία. 

Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν κανένα ίχνος σεβασμού προς τη νεολαία του νησιού που αύριο θα χρειαστεί να προπονηθεί σε αυτούς τους χώρους, αλλά ούτε προς τους υπαλλήλους του δήμου που προσπαθούν να κρατήσουν και εκείνοι από την πλευρά τους καθαρούς αυτούς τους χώρους.

Εγώ, σαν Μιχάλης Βαμβακάρης, ως πρόεδρος του Παμμηλιακού, αλλά και πολίτης αυτού του νησιού νιώθω ντροπή γι αυτή την εικόνα και κατακρίνω δημόσια αυτούς που την προκάλεσαν.

Παρακαλώ, όλους όσους χρησιμοποιούν τους χώρους άθλησης και γενικότερα τους κοινόχρηστους χώρους του νησιού μας να σέβονται το περιβάλλον και να τηρούν τους κανόνες καθαριότητας και υγιεινής.  

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares