Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 01:12

Κατερίνα Μουστάκη: Είχαν δώσει ακόμα και το όνομα του υπουργού στο ανύπαρκτο Κλειστό Γυμναστήριο Φιλωτίου

Όταν το 2020 είχαμε αποκαλύψει για την απόρριψη του ελλιπούς φακέλου που είχε καταθέσει ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στο Φιλώτι, οι γνωστοί άγνωστοι σήκωσαν το λάβαρο της επανάστασης για να δικαιολογήσουν για ακόμα μία φορά την δημοτική αρχή.

Μάλιστα, τότε ο κ. Κατσαράς με μεγάλη δόση ειλικρίνειας είχε παραδεχτεί το λάθος και υποσχέθηκε ότι άμεσα θα αποκατασταθούν οι ελλείψεις στον φάκελο και θα κατατεθεί εκ νέου.

Δείτε τι είχε πει τότε:

Τρία χρόνια πέρασαν από τότε. Τι έχει γίνει; Μία δημοτική αρχή η οποία δεν έχει καν ασχοληθεί με το θέμα όπως φαίνεται, καθώς μαθαίνουμε από την κυρία Μουστάκη ότι δεν υπάρχει ακόμα έτοιμη μελέτη.

Η Κατερίνα Μουστάκη που έχει διατελέσει αθλήτρια και μέλος του ΔΣ του ΑΜΣ Φιλωτίου, ήταν από τους ανθρώπους που μίλησαν και απαίτησαν πριν περίπου 10 χρόνια την κατασκευή ενός κλειστού γυμναστηρίου στην ορεινή Νάξου που σίγουρα το δικαιούται απο κάθε άποψη.

Η Κατερίνα Μουστάκη φιλοξενήθηκε στον AegeanVoice και την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη, όπου μίλησε ανοιχτά για την αδικία και την κοροϊδία που έχει υποστεί όλα αυτά τα χρόνια η αθλητική νεολαία της ορεινής Νάξου.

«Για το κλειστό στο Φιλώτι, που τώρα μάθαμε ότι δεν υπήρχε μελέτη για την κατασκευή του, του είχε δοθεί και όνομα που το είχε ανακοινώσει ο τότε αντιδήμαρχος Δρυμαλίας Δημήτρης Μανιός σε εκδήλωση του ΑΜΣ Φιλωτίου “Κλειστό Ιωάννης Βρούτσης” το ονόμασαν», σημείωσε η κ. Κατερίνα Μουστάκη.

Η κ. Μουστάκη εξέφρασε επίσης την αγανάκτηση της αλλά και τη δυσαρέσκεια του αθλητικού κόσμου της Νάξου, για το γεγονός ότι η δημοτική αρχή αρνείται να δεχτεί τη χρηματοδότηση από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την κατασκευή του γηπέδου 8Χ8 πλησίον του Κλειστού ΔΑΚ Νάξου.

Ακούστε τη συνέντευξη: 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares