Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 17:47

Ξεκίνησε το «Dappos Summer Class»

H πιο αγαπημένη καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών, το «Dappos Summer Class» άνοιξε σήμερα τις πύλες του και τα υποδέχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Χαμογελαστά πρόσωπα και χαρούμενες φωνές πλημμύρισαν από νωρίς το πρωί το Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ, όπου τα παιδιά αφού πρώτα γνώρισαν τις ομάδες τους, στη συνέχεια ξεκίνησαν τις πρώτες δραστηριότητες της ημέρας μαζί με τους ομαδάρχες και τους προπονητές τους παίζοντας μαθαίνοντας και κυρίως διασκεδάζοντας.

Στο μεταξύ λίγο πριν την έναρξη του προγράμματος, ο Πατήρ Ιγνάτιος Αργυρός, υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας της Ι.Μ Θήρας, απηύθυνε χαιρετισμό στους μικρούς μας φίλους, ενώ με τη σειρά του θερμά τους καλωσόρισε στο camp ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κ. Αλαφούζος Βασίλης.

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες, τους εκπαιδευτές, τους προπονητές και τους συλλόγους που στέκονται στο πλευρό μας προκειμένου και φέτος να πραγματοποιηθεί το «Dappos Summer Class» και κυρίως ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που για ακόμη μια χρονιά μας δείχνουν.

Γιατί κάθε παιδί έχει ανάγκη από ένα… αξέχαστο καλοκαίρι!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares